Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de asigurare RCA și CASCO pentru Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Ce societate a câștigat? (DOCUMENTE)

ro

18 Jan, 2022 00:00 3104 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A.
  • Societatea câștigătoare este din municipiul București. 
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A. a înheiat contractul subsecvent de servicii de asigurare RCA corespunzător acordului cadru atribuit la data de 17.09.2019, cu o societate din București, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
De asemenea, autoritatea contractantă a semnat contractul subsecvent de serviciide asigurare CASCO aferent aceluiași acord cadru menționat anterior.
 
Conform aceleiași surse, contractele subsecvente au fost atribuite la data de 13.01.2022, prin procedura „negociere fără publicare prealabilă“. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) corespunzătoare contractului subsecvent de servicii de asigurare RCA este de 2114 lei. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) contractului subsecvent de servicii de asigurare CASCO este de 33155 lei.
 
Omniasig Vienna Insurance Group S.A este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 2001 și are sediul în municipiul București, sectorul 1.
 
Potrivit Confidas.ro, acționarii firmei sunt Vienna Insurance Group Ag Wienner Versicherung Gruppe, Banca Comercială Română SA și persoane fizice şi juridice cu un procent de 0.37%.
 
Conform aceleiași surse, obiectul principal de activitate constă în „alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“. Societatea a înregistrat peste 100 de puncte de lucru la nivel național.
 
Compania Omniasig Vienna Insurance Group S.A. a încheiat 8578 contracte de achiziții publice în valoare totală de 305.372.610,20 lei, conform confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cine furnizează carburant pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii