Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:54 18 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remorcherul „Pescăruş 1“ va fi reclasificat. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

ro

04 Nov, 2019 00:00 426 Marime text
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru reclasificare remorcher „Pescăruş 1“. Atribuirea a avut loc la data de 30 octombrie 2019. Valoarea finală a licitaţiei este de 951.856 de lei.
 
Obiectul contractului constă în reparaţii planificate în cadrul reclasificării - lucrări specifice de doc, proiectare operaţiuni de remotorizare şi avizare ANR şi procurare şi înlocuire complex motor - reductor pentru două linii de propulsie. Electroscoica Mar SRL este firma câştigătoare a contractului.
 
Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 20.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Enache Ion, cu 25% din capitalul social, Gherman Iulian, cu 25% din capitalul social, Dan Dumitru, cu 25% din capitalul social, Tomoş Gabriel Laurenţiu, cu 10% din capitalul social, şi Fătu Ion, cu 15% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, sunt Enache Ion, Dan Dumitru şi Gherman Iulian.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
ElectroScoica Mar SRL va livra şalupe Autorităţii Navale Române (document)

ElectroScoica Mar SRL se va ocupa de reabilitarea navelor „Anghel Saligny“ şi „Pompier 8“ (document)

Electroscoica Mar SRL construieşte un ponton pentru ANR. Investiţia, la Căpitănia Herestrău din Bucureşti (document)

Electroscoica Mar SRL va repara şalupa Safir din cadrul ARSVOM (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii