Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:27 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regionala CF Constanţa se pregăteşte de iarnă. A cumpărat aproape două tone de antigel (document)

ro

28 Sep, 2016 21:12 1290 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ – SA, prin Sucursala Regională CF Constanţa, a organizat recent o procedură simplificată de achiziţii publice pentru a cumpăra antigel.
 
Atribuirea contractului în valoare de 14.025 lei (fără TVA) s-a făcut prin negociere, fără anunţ de participare. Câştigătoarea contractului este firma Maral Trade Company SRL din Constanţa, care, aparent, a oferit preţul cel mai scăzut, deşi valoarea finală a contractului este identică celei estimate iniţial de reprezentanţii CFR Constanţa.
 
Conform contractului, societatea Maral Trade Company SRL se angajează să livreze direct la magazia depozitului regional al RCF Constanţa 1.700 kg de antigel concentrat.
 
Cine este Maral Trade Company SRL
 
Firma s-a înfiinţat în 2012 şi are sediul social pe bulevardul Tomis din Constanţa. Societatea se ocupă de comerţ cu ridicata nespecificat. Capitalul social al SC Maral Trade Company SRL este de 200 de lei, integral vărsat.
 
Administrator şi unic asociat al firmei este Lucian Alexandru Uretu, născut în 1983, care, conform Registrului Comerţului, nu mai apare ca asociat în vreo altă societate comercială.
 
Firma Maral Trade Company SRL a mai livrat sare şi antigel Regionalei CF Constanţa şi în 2014, tot în urma unui contract atribuit prin negociere fără anunţ de participare.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a acestui contract.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii