Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța va lua sare industrială pentru deszăpezire de la Yse Trans SRL (document)

ro

03 Mar, 2016 09:09 3587 Marime text

 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit contractul „Furnizare sare industrială și nisip pentru materialul antiderapant necesar combaterii lunecușului pe drumurile județene și comunale aflate în administrarea RAJDP Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitațiepublică.ro.
 
Obiectul contractului îl constituie furniozarea de sare industrială și nisip pentru materialul antiderapant necesar combaterii lunecușului pe drumurile județene și comunale la locațiile (bazele) autorității contractante, după cum urmează: Secția Hârșova (strada Calea Mare nr. 3), județul Constanța Secția Băneasa (strada Belsugului nr. 28, oraș Băneasa), județul Constanța Secția Cuza Vodă (șoseaua Medgidiei (DJ 222) nr. 1), județul Constanța Secția Tariverde (strada Tudor Vladimirescu nr. 45, Sat Tariverde), județul Constanța Secția Topraisar    (strada Fântânii, Comuna Topraisar), județul Constanța Cariera Cheia (sat Cheia), județul Constanța Cariera Dumbrăveni, județul Constanța Sectia Agigea (strada Dimitrie Paciurea nr. 23, oraș Agigea), județul Constanța Cariera Șipote (Sat Șipote).
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 532.000 lei. Contractul 1508 a fost câștigat cu suma de 357.600 lei iar contractul 1509 a fost câștigat cu suma de 172.000 lei, iar firma care a câștigat aceste două contracte a fost Yse Trans SRL. Astfel suma totală finală a contractului a fost de 529.600 lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:

Yse Trans SRL cu sediul social în satul Dulceşti, comuna 23 August, pe strada Cezar Baltag, Nr. 2, județul Constanţa, are un capital social subscris de 400 lei, integral vărsat, iar activitățile principale acesteia se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri.
 
Asocieții firmei sunt Sezghin Isleam și Enis Teleu, fiecare deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi. Ambii dețin în societate și funția de administrator.
 
La finalul anului 2014, reprezentanții firmei au declarat o cifră de afaceri de 2.108.988 lei, datorii în valoare totală de 2.981.801 lei, un profit brut de 185.041 lei și un număr mediu de 17 salariați.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii