Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:51 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța cumpără vopsea pentru marcajele rutiere

ro

22 Oct, 2020 00:00 2385 Marime text
  • RAJDP Constanța cumpără materiale pentru execuția marcajelor rutiere.
  • Societatea Swarco Vicas se va ocupa de furnizarea materialelor.
 
 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract de furnizare materiale (vopsea de marcaj acrilică, perle de sticlă-microbile și diluant) necesare pentru execuția de marcaje rutiere pe durmurile aflate în administrarea RAJDP Constanța.
 

Descrierea contractului

Furnizare materiale (vopsea de marcaj acrilica, perle de sticla-microbile, diluant) conform cerintelor Caietului de sarcini, necesare pentru executia de marcaje rutiere pe durmurile aflate în administrarea RAJDP Constanța.
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare in a 3-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 5.
 
Valoarea contractului este de 196.663,2 lei.

Firma câștigătoare este Swarco Vicas.
 

Despre Swarco Vicas SRL

Societatea Swarco Vicas a fost înființată în anul 1991, în municipiul Târgoviște.
 
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 3.370.210 lei, integral vărsat, compus din 337.021 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Asociați persoane juridice sunt Swarco AG, cu sediul în Austria iar asociații persoane fizice sunt Lucica Pânzaru, Silvia Iordache, Daniela Tătaru, Elena Ciuciuc, Niculina Dinu și Petruța Milea.
 
Corina Elena Berekmeri este administratorul societății.

 
Domeniul principal de activitate este fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.
 
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 2.233.252 lei, o cifră de afaceri de 44.789.728 lei și un număr mediu de 64 de salariați.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Lucian – Dumitru LUNGOCI - Administrator special; Anca-Cristina PARUSCHI - Director executiv economic; Lucian POSERBA - Director executiv tehnic; Andreea Catalina GALUSCA - Sef Serviciu Financiar Contabilitate; Anamaria Jenica GISBERTO – Responsabil Viza CFP; Arina-Raluca STEFANICA - Sef Serviciu Juridic; George Nicolae EFTIMIE - Presedinte Comisie cu drept de vot; Gabriel Mircea TACCIU – Membru Comisie evaluare; Florica DIBOI – Membru Comisie evaluare; Georgiana ONICA – Membru Comisie de evaluare; Daniela DAN– Membru sectretar fara drept de vot; Elena CIOCAN - Membru de rezerva.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Citește și:

RAJDP Constanța cumpără nisip pentru materialul antiderapant

Ce firmă se va ocupa de servicii de forare-derocare în carierele RAJDP Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii