Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:57 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța cumpără 400 de tone de bitum rutier de la Bitholder SRL (document)

ro

28 May, 2016 10:32 2896 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractual „Furnizare Bitum rutier 50/70 – 400 de tone perioadă aprovizonare 23.05.2016 - 20.06.2016” cu locul principal de livrare la stația de mixture asfaltice din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța,- unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Bitholder SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 384.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 416.000 lei, fără TVA.
 
Bitholder SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 6, are un capital social subscris de 4.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Vasile Paraschiv este asociatul unic al firmei, și deține și funcția de administrator. La finalul anului 2014, firma declarase cifră de afaceri de 29.158.864 lei şi un număr mediu de opt salariaţi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii