Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea achiziționează ambarcațiune de transport călători (DOCUMENT)

ro

27 Sep, 2023 09:28 789 Marime text
 

 
  • Firma Spatyard Boats SRL a fost înființată în anul 2019, iar adresa sediului social este în municipiul Galați.
 
Primăria Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Ambarcațiune transport călători în cadrul proiectului «Facilități de acces între zona pescărească din suburbia Tudor Vladimirescu și Municipiul Tulcea - Achizitie ambarcațiune», cod SMIS 156031“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.

Ofertant câștigător este firma Spatyard Boats, contractul, în valoare de 1.211.000 lei, având data de 8 septembrie 2023.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, durata de livrare a produsului ce formează obiectul prezentului contract, stabilită prin corelare cu oferta desemnată câștigătoare, de maximum șase luni, va include și recepția și instruirea personalului.
 
Municipiul Tulcea implementează proiectul Ambarcațiune transport călători în cadrul proiectului „Facilități de acces între zona pescărească din suburbia Tudor Vladimirescu și Municipiul Tulcea – Achiziție ambarcațiune”, cod SMIS 156031, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, Obiectivul specific nr. 3 - Guvernanta locala, Inovare, Promovarea bunăstării sociale și a patrimoniului istoric și cultural al zonei,  Măsura 3 - Promovarea bunăstarii sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei, MASURA III.3 Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală, lansat de către Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării (Flag Delta).
 
Obiectivul general la care contribuie furnizarea produsului achiziționat în baza prezentei proceduri este realizarea unui interes public constând în îmbunătățirea transportului public naval în Municipiul Tulcea prin reînoirea mijlocului de transport public naval ce asigură transferul călătorilor peste fluviul Dunărea între suburbia Tudor Vladimirescu și Municipiul Tulcea.
 
Obiectivul specific 1: Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii necesare transportului public de călători durabil, atractiv și eficient. Prin proiect se dorește a se achiziționa un mijloc de transport cu specificații tehnice îmbunătățite semnificativ, raportate la mijlocul de transport existent.
 
Obiectivul specific 2: Asigurarea unui transport public naval modern și nepoluant. Echiparea ambarcațiunii cu panouri voltaice ce asigură încărcarea acumulatorilor motoarelor principale și energia necesară funcționării echipamentelor de la bord reprezintă un produs inovator, cel puțin la nivel local, utilizându-se astfel energia alternativă. Existența unui salon de pasageri închis cu climatizare (încălzire și răcire după caz) va asigura confortul pasagerilor atât pe timpul iernii cât și pe timpul verii. Beneficiarii direcți ai acestei achiziții sunt locuitorii suburbiei, în calitate de călători, care vor beneficia, prin intermediul proiectului, de un sistem de transport de înaltă calitate, atractiv și eficient, prin modernizarea sistemului de transport public, facilitând  astfel accesul  la locurile de muncă în zona orașului, îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii suburbiei care valorifică produsele agricole pe piața municipiului Tulcea, precum și accesul la serviciile de bază (cabinete medicale, învățământ, centre comerciale și alte servicii și bunuri care nu se regăsesc de cealaltă parte a Dunării).
 
Despre SC Spatyard Boats SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 26 septembrie 2023, firma Spatyard Boats SRL a fost înființată în anul 2019, adresa sediului social este în municipiul Galați, iar obiectul de activitate este „Construcția de ambarcațiuni sportive și de agrement“.

În SC Spatyard Boats SRL asociați sunt Dan Rădulescu (cu 90%) și Cătălin Enăchescu (cu 10%), primul având și calitatea de administrator.

În 2022, SC Spatyard Boats SRL a avut o cifră de afaceri de 794.529 lei, un profit de 8.186 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 8.

Platforma termene.ro informează că SC Spatyard Boats SRL are 16 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:


Licitații Tulcea
Lucrări la sistemul de alimentare cu apă al comunei Somova. Câștigătoare, și o firmă din Eforie Sud (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii