Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea a încheiat cu două firme un contract de peste 1,5 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

22 Aug, 2023 18:00 1625 Marime text
 • Valoarea contractului se ridică la 8.079.184,23 de lei, fără TVA
 • Conform termene.ro, platformă consultată marți, 22 august 2023, Elcos Grup SRL a fost înființată în anul 2008, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și sediul se află pe strada Libertății nr. 67, Tulcea
 • Conform termene.ro, Consim Invest SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, sediul este pe strada Variantă Nord nr. 3, Călărași și anul înființării este 2008
 
Primăria municipiului Tulcea a încheiat un contract cu firmele Elcos Grup și Consim Invest la data de 18 august 2023.
 
Denumirea contractului este „lucrări edilitare străzi municipiul Tulcea zona Est”.
 
Descrierea succintă
 
Prin realizarea investiției „Lucrări edilitare străzi municipiul Tulcea zona Este” se urmărește îmbunătățirea colectării apelor și realizarea/reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare, astfel:
 • Canalizare pluvială pe străzile: 24 ianuarie, Armeana, Concordiei, Avram Iancu, Sălciilor, Nicolae Bălcescu, Prisalva tronson strada Nicolae Bălcescu – sens giratoriu, Gloriei, Mihai Viteazu;
 • Canalizare menajeră și rețea de alimentare cu apă pe strada Mihai Viteazu.
 
De asemenea, oportunitatea investiției rezultă din necesitatea asigurării următoarelor condiții:
 • Accesul la utilități – apaă potabilă și canalizare pentru locuitorii municipiului Tulcea;
 • Îmbunătățirea semnificativă a sănătății locuitorilor din municipiu;
 • Creșterea nivelului de trai al locuitorilor municipiului;
 • Creșterea atractivității municipiului pentru investitori;
 • Creșterea ratei de conectare la rețelele de alimentare cu apă ale municipiului;
 • Asigurarea standardelor de calitate a apei potabile în conformitate cu Legea nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile, completată de legea nr. 311/2004 pentru modificarea și completarea legii nr. 458/2002 și de Directiva Consiliului European 98/83/CE;
 • Reducerea infiltrațiilor;
 • Creșterea siguranței în funcționarea sistemelor de colectare și tratare.
 
Valoarea contractului se ridică la 8.079.184,23 de lei, fără TVA.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Anunțul a fost publicat în SEAP pe 21 august 2023.
 
Despre Elcos Grup
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 22 august 2023, Elcos Grup SRL a fost înființată în anul 2008, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și sediul se află pe strada Libertății nr. 67, Tulcea.
 
Capitalul social al firmei este de 45.000 de lei, acesta fiind împărțit în mod egal de către asociații Mărioara Călin și Florin – Cosmin Iordache.
 
Florin – Cosmin Iordache deține și funcția de administrator.
 
Potrivit termene.ro, Elcos Grup SRL are încheiate 12 contracte de achiziție publică. Patru dintre ele au fost obținute de la Primăria Tulcea. Înainte de acesta, Elcos Grup SRL mai câștigase alte trei în perioada martie – iunie 2021. Restul contractelor au fost cu Primăria comunei Nufăru, Primăria comunei Valea Nucarilor, Primăria comunei Ceatalchioi și Primăria comunei Niculițel.
 
Sursa citată arată că firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 9.523.936 de lei, un profit egal cu 1.881.992 de lei și o medie de 57 de salariați.
 
Despre Consim Invest
 
Conform termene.ro, Consim Invest SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, sediul este pe strada Variantă Nord nr. 3, Călărași și anul înființării este 2008.
 
Capitalul social al firmei este de 10.000 de lei.
 
Asociatul și administratorul Consim Invest SRL este Virgil Stroe.
 
Conform termene.ro, Virgil Stroe mai apare în Gistro Construct SRL, actualmente radiată.
 
Din 2007 și până în prezent, Consim Invest SRL a încheiat opt contracte publice cu autorități contractante precum: Primăria comunei Platonești, Primăria comunei Vlădeni, Primăria comunei Dragalina, Primăria comunei Făcăeni, Primăria comunei Bordușani și Primăria comunei Valea Argovei.
 
În anul 2022, Consim Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 4.811.556 de lei, un profit egal cu 928.828 de lei și o medie de 33 de angajați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Licitații publice. Cât plătește Primăria Tulcea pentru achiziția scenei pentru evenimentele de promovare a potențialului zonei? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii