Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice. Cât plătește Primăria Tulcea pentru achiziția scenei pentru evenimentele de promovare a potențialului zonei? (DOCUMENTE)

ro

04 Aug, 2023 18:00 2146 Marime text
  • Contractul vizează achiziția unei scene mobilă în cadrul proiectului „Promovarea potențialului natural și cultural al zonei FLAG prin mobilitatea și diversificarea evenimentelor outdoor din municipiul Tulcea”
  • Valoarea contractului este de 636.832 lei fără TVA
  • Potrivit termene.ro, societatea Senia Company 999 a fost înființată în 2001, are sediul social pe strada Zorelelor, nr. 49 Constanța și se ocupă de fabricarea produselor electronice de larg consum
  • În 2022, Senia Company 999 a declarat 13 angajați, profit peste 7,74 de milioane de lei și cifra de afaceri a fost peste 30,19 milioane de lei
 

 
Primăria Tulcea a atribuit un contract de achiziție a unei scene mobilă echipată cu sistem de sonorizare și lumini în cadrul proiectului „Promovarea potențialului natural și cultural al zonei FLAG prin mobilitatea și diversificarea evenimentelor outdoor din municipiul Tulcea”, cod SMIS 156486.

Valoarea contractului este de 636.832 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Livrarea scenei mobile se va face la locația indicată de către Autoritatea Contractantă, respectiv la Secția Întreținere Domeniu Public din strada Spitalului nr. 48 din municipiul Tulcea, județul Tulcea. Livrarea scenei mobile se va face la locația indicată de către Autoritatea Contractantă, respectiv la Secția Întreținere Domeniu Public din strada Spitalului nr. 48 din municipiul Tulcea, județul Tulcea.

Prin achiziția unei scene mobile echipată cu sistem de sonorizare și lumini, Municipiul Tulcea implementează proiectul „Promovarea potențialului natural și cultural al zonei FLAG prin mobilitatea și diversificarea evenimentelor outdoor din municipiul Tulcea”, cod SMIS 156486, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, Obiectivul specific nr. 3 - Guvernanță locală, Inovare, Promovarea bunăstării sociale și a patrimoniului istoric și cultural al zonei, Măsura 3 - Promovarea bunăstării sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei. Obiectivul general al proiectului contribuie la atingerea rezultatelor măsurii 3 de finanțare “Promovarea bunăstării sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei prin asigurarea” prin asigurarea cadrului necesar promovării patrimoniului cultural Flag, crearea unui loc de muncă și menținerea a 2 locuri de muncă, pentru o perioadă de minim 12 luni consecutive în perioada de monitorizare a proiectului. Totodată, se încurajează participarea la activități în aer liber și petrecerea timpului liber într-un mod educativ.

Proiectul vizează promovarea potențialului natural și cultural al zonei Flag Delta Dunării, precum și a bunăstării sociale a comunității locale.
 
Despre Senia Company 999 SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea Senia Company 999 a fost înființată în 2001, are sediul social pe strada Zorelelor, nr. 49 Constanța și se ocupă de fabricarea produselor electronice de larg consum.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța și București.
 
Asociat unic și administrator este Elisabeta Menadi, al cărei nume se regăsește și în Muzica 2001, Pro Sound Solutions, Innotech Design, HCG Audio, Acces Electric Grup, Qize.com și Senia Music, toate din București.
 
Potrivit sursei citate, Senia Company 999 figurează cu 2.277 de achiziții directe (printre autoritățile contractante se numără Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Casa Artelor Dinu Lipatti, Ansamblul Folcloric Național Transilvania) și 20 de contracte publice (printre autoritățile contractante se regăsesc Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Societatea Română de Televiziune, Universitatea Națională de Muzică, dar și altele).
 
În 2022, Senia Company 999 a declarat 13 angajați, profit peste 7,74 de milioane de lei și cifra de afaceri a fost peste 30,19 milioane de lei.
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân cumpără instrumente muzicale de la Fly Music și Senia Company 999 (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii