Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Medgidia cumpără servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (document)

ro

24 Jul, 2020 00:00 3987 Marime text
  • Coral Impex va furniza serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare Primăriei Municipiului Medgidia.
  • Primăria Municipiul Medgidia a încheiat un contract de furnizare servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Municipiul Medgidia".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea  serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Municipiul Medgidia este Coral Impex.
 
Valoarea contractului este de 18.165.967 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 15.07.2020.
 

Descrierea contractului

 
Achiziția serviciilor de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în municipiul Medgidia- conform prevederilor din caietul de sarcini și regulamentului de organizare și funcționare a activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Municipiul Medgidia.

Suprafeţele pe care se vor aplica tratamentele de DDD sunt prezentate în anexele ataşate la prezentul caiet de sarcini, respectiv:
ü Delarvizare- min.1 - max.2 (treceri)- 27.520 mp/an
ü Dezinsectie- min.3 - max.5 (treceri)- 2.801.000 mp/an
ü Dezinfectie- min.1 - max.3 (treceri)- 571.000 mp/an
ü Deratizare- min.1 - max.2 (treceri)- 160.720 mp/an

Valoarea estimată este de 250.000 lei fără TVA.

Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informații suplimentare este de: înainte cu 10 zile de data limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secțiunea I.3 din Instrucțiunile pentru ofertanți/fișa de date, respectiv 4 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Firma câștigătoare este Coral Impex.
 

Despre Coral Impex

 
Firma înfiinţată în anul 1993 are sediul social în municipiul Ploieşti.
 
Capitalul social subscris, de 500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 50.000 de părţi sociale. Alexandru Badea este asociat unic şi administrator al firmei care desfăşoară activităţi de curăţenie.
 
Amintim că, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat act de renunțarea la contestația formulată de Coral Impex SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantă SN Aeroportul Internațional de Mihail Kogălniceanu Constanța SA. Era vizat contractul de achiziție publică având ca obiect „Prestări servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare” .

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a luat recent act de renunțarea la contestația formulată de Coral Impex SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantă SN Aeroportul Internațional de Mihail Kogălniceanu Constanța SA.
  
Societatea a atacat la CNSC în 2018 și contractul de deratizare şi dezinsecţie atribuit de Primăria Constanţa societăţii Allchim Co SA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
O firmă din Ploiești care a vrut să facă deratizare şi dezinsecţie la Constanța, hocus-pocus cu contestațiile la CNSC. Vizată este o licitație de la aeroport

Contestaţia formulată de Coral Impex SRL împotriva Primăriei Constanţa, respinsă de CNSC. Iată motivul!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii