Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Mangalia, contract cu o firmă din județul Ilfov. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

07 Mar, 2022 10:54 2357 Marime text
Primăria municipiului MangaliaPrimăria Municipiului Mangalia a atribuit un contract pentru achiziționarea de utilaj motostivuitor – multifunctional – pentru executarea lucrărilor de intervenție pe domeniul public al municipiului Mangalia.  

Conform LicitatiaPublica.ro, contractual prevede încheierea unui contract de achiziție publică privind achiziționarea unui utilaj motostivuitor multifuncțional pentru executarea lucrărilor de intervenție pe domeniul public al Municipiului Mangalia. Utilajul este necesar intervenției pe domeniul public, întreținere spații verzi etc.
Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor - 6

Autoritatea contractanta vă raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare cu 3 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, în condițiile în care solicitările se vor adresa cu cel puțin 6 zile înainte de termeul stabilit pentru depunere ofertelor.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 189.000 lei.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractual este Crismoni General Com din Ștefăneștii de Jos, Ilfov.

Despre Crismoni General Com

Potrivit Confidas.ro, înfiinţată în anul 2005, Crismoni General Com SRL are sediul social în comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.
Asociaţi persoane fizice sunt: Soare Petrică - 45% din capitalul social şi Soare Sorina – Mihaela - 55% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al maşinilor agricole, al echipamentelor şi al furniturilor, este Soare Petrică.

Potrivit Confidas.ro, pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 9.209.629  lei, profit net de 414.379  lei și un număr de 2 angajați.
Societatea a raportat două puncte de lucru.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania CRISMONI GENERAL COM SRL a încheiat 123 contracte de achiziții publice in valoare totală de 25.136.924,07 RON.

Printre autoritățile contractante se numără Administratia Domeniului Public Sector 2, Comuna 23 August - Judetul Constanta, Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii