Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat două contracte de furnizare. Ce achiziții au fost făcute și care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENTE)

ro

23 Dec, 2021 00:00 2659 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
  • Societățile câștigătoare sunt din București și județul Ilfov. 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat două contracte de furnizare pentru achiziția a trei bucăți grapa cu discuri pentru tractor pentru colectarea algelor pentru ecologizarea/întreținerea plajelor și pentru achiziția a două autoturisme full electrice.
 
Crismoni General COM este societatea câștigătoare cu care autoritatea contractantă a încheiat un contract de furnizare cu titlul „grapa cu discuri pentru tractor-3 BUC“.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 20.12.2021, prin procedura simplificată. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 109275 lei.
 
Conform Confidas.ro, Crismoni General COM a fost înființată în anul 1996 și are sediul în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.
 
Asociații firmei sunt Soare Sorina Mihaela și Soare Petrică. Soare Petrică, potrivit confidas.ro, îndeplinește și calitatea de administrator. Numele acestuia este asociat și cu Agromec Stefanesti SA.
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor. În anul 2020, firma înregistra o cifră de afaceri de 9.209.629 lei, un profit net de 414.379 lei și un număr mediu de doi angajați.
 
Compania Crismoni General COM SRL a încheiat 120 contracte de achiziții publice în valoare totală de 24.929.004,07 lei, conform confidas.ro.
 
Automobile Bavaria SRL este societatea câștigătoare ce va furniza către autoritatea contractantă două autoturisme full electrice.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 14.12.2021, prin procedura simplificată.
 
Conform aceleiași surse, obiectivul achiziției este: achiziția a 2 buc autoturisme full electrice pentru îmbunătățirea parcului auto al ABADL. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 335521.86 lei.
 
Automobile Bavaria SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul în București, sectorul 1.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații sunt de cetățenie străină: MHS HOLDING GMBH (Austria, Viena) și MHS IMMO SARL (Luxemburg). Funcția de administrator/director general îi aparține lui Pfeffer Georg Leonhard, iar în calitate de administrator este Schmidt Michael Horst.
 
Conform aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). În anul 2020, firma înregistra o cifră de afaceri de 696.143.346 lei, un profit net de 7.674.015 lei și un număr mediu de 484 de angajați.
 
Compania Automobile Bavaria SRL a încheiat 185 contracte de achiziții publice în valoare totală de 18.835.542,97 lei, potrivit confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Autospecialele ISU Dobrogea intră în reparații! Cine se ocupă de lucrări

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii