Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia, 23.000 de euro pentru „Ziua copilului“!

ro

02 Jun, 2023 12:43 1563 Marime text
 
 
  • Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă servicii de divertisment ocazionat de evenimentul „Ziua copilului“ către Rebound Communication SRL, care a încsat 117.600 de lei, echivalent a 23.721,63 de euro.
  • Conform datelor oficiale, evenimentul a constat în prestații muzicale-artistice sustinute live de „artista consacrată BIBI, cu o durată de 40-45 minute, precum și de artiști locali (cântăreți și dansatori)“, după cum se arată în anunț.
 
Primăria municipiul Mangalia a atribuit prin cumpărare directă servicii de divertisment ocazionat de evenimentul „Ziua copilului“ către o societate comercială din București. Firma în cauză se numește Rebound Communication SRL și a primit 117.600 de lei, echivalent a 23.721,63 de euro, pentru a organiza evenimentul, ce a constat în: prestații muzicale-artistice sustinute live de „artista consacrată BIBI, cu o durată de 40-45 minute, precum și de artiști locali (cântăreți și dansatori)“, după cum se arată în anunț.
 
Scenotehnica de exterior (sonorizare și lumini), montarea/demontarea scenei și a instalațiilor aferente va fi asigurată de personal tehnic de specialitete, iar costurile ocazionate de cazarea, masa, și transportul artiștilor vor fi suportate de prestator.
 
S-au mai achiziționat 500 de bucăți dulciuri ambalate și 50 de bucăți afișe format A3, policromie pe o singură față, grafică și machetare inclusă (în cuprinsul afișelor se vor regăsi data și ora de începere a evenimentului, denumirea acestuia, locul de desfășurare, numele artistului, organizatorul evenimentului, cât și orice alte elemente considerate necesare și cu un puternic impact vizual).
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 2 iunie 2023, Rebound Communication SRL (cu zeci de contracte publice) are sediul social pe bulevardul Ferdinand din București și este controlată de Alexandru Baculea, asociat unic și administrator, din Brașov.
 
Tot potrivit Termene.ro, Alexandru Baculea mai apare în 4 Ascendent AG SRL, din Bucuresti, iar în trecut a figurat în New Management Prod SRL, Baculea Alexandru Persoană Fizică Autorizată și April Blue SRL, radiate.
 
Pentru anul 2022, Rebound Communication SRL a raportat un profit brut de 696.945 de lei, în timp ce în 2021 profitul a fost de 206.367 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Rasova, din județul Constanța, contract de 2,3 milioane de euro cu Cornell's Floor SRL, din Botoșani, și cu Dani Building SRL, din București (DOCUMENT)
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii