Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit contractul pentru lucrări de reparații la mobilierul urban în municipiu unei firme din comuna Băneasa (DOCUMENTE)

ro

26 Jan, 2023 00:00 1895 Marime text
  • Valoarea contractului se ridică la 807.478 de lei cu TVA și are o durată de un an de la data semnării
  • Câștigătoare a fost desemnată firma Yelow Power Source SRL cu sediul social în comuna Băneasa, județul Constanța
  • Potrivit Ministerului Finanțelor, în 2021, compania a avut cifră de afaceri zero, profit de 894 lei și datorii de 137.834 lei și niciun angajat
  • Potrivit www.confidas.ro, asociat unic este Elvin Omer iar administratori sunt Omer alături de Adela Vlădăreanu
 
 
Cu toate că licitația a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor, de unde a fost trimisă în atenția Tribunalului Neamț, Primăria Constanța a atribuit contractul pentru lucrări de reparații mobilier urban în municipiu.

Valoarea contractului se ridică la 807.478 de lei cu TVA și are o durată de un an de la data semnării. Câștigătoare a fost desemnată firma Yelow Power Source SRL cu sediul social în comuna Băneasa, județul Constanța, vezi secțiunea „documente”.

Firma a fost înființată la data de 17-05-2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Potrivit Ministerului Finanțelor, în 2021, compania a avut cifră de afaceri zero, profit de 894 lei și datorii de 137.834 lei și niciun angajat.

Potrivit www.confidas.ro, asociat unic este Elvin Omer iar administratori sunt Omer alături de Adela Vlădăreanu.

Firma nu figurează cu alte contracte din achiziții publice, însă, Yellow Power Source s-a asociat cu Loftrek SRL din Baia Mare pentru a participa la o altă achiziție publică organizată de Primăria Constanța pentru lucrări de întreținere a locurilor de joacă din municipiu. Licitația este în desfășurare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul de Soluționare a Contestațiilor trimite direct la Tribunal o contestație împotriva Primăriei Constanța. Sunt vizate lucrările de reparații ale mobilierului urban

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii