Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă, contract cu o firmă vechi partener (DOCUMENT)

ro

01 Feb, 2023 00:00 1578 Marime text
  • Spre finele anului trecut, aceeași firmă a semnat cu primăria din Cernavodă alte două contracte privind modernizarea infrastructurii rutiere din oraș.
  • Anunțul de atribuire a noului contract poate fi consultat în Secțiunea Document.
Primăria Cernavodă a atribuit companiei Getnic Construct Serv contractul privind modernizarea străzii Prundului, din oraș.
 
Valoarea contractului este de peste 410.000 de euro, la cursul actual, acesta fiind atribuit prin procedura simplificată, iar oferta înaintată de Getnic Construct Serv fiind singura depusă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată inițial de primărie a fost de 2.031.105,6 lei fără TVA, acesta fiind adjudecat, în final, la o valoare de 2.011.224,67 de lei fără TVA.
 
Contractul a fost semnat pe data de 25 ianuarie 2023 și vizează „lucrări de execuţie pentru obiectivul de investiţii «Modernizare strada Prundului (între str. Avram Iancu şi Drum Centură», oraşul Cernavoda, judeţul Constanţa B)“.
 
Amintim, spre finele anului trecut, aceeași firmă a semnat cu primăria din Cernavodă alte două contracte privind modernizarea infrastructurii rutiere, fiind vorba despre cel pentru strada Anghel Saligny și cel pentru Prelungirea Seimeni (între strada Nichita Stănescu și ieșirea din localitate).
 
Despre Getnic Construct Serv
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 31 ianuarie 2023, arată că firma Getnic Construct Serv a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului nr. 12 și se ocupă de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Pachetul majoritar, însumând 75%, este deținut de Marius Gherghiniță, care este și administratorul firmei, în timp ce restul îi revine lui Valentin Gherghiniță.
 
De numele lui Marius Gherghiniță se leagă societățile Getnic Product SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate) și Mona Lisa SRL (fără contracte publice), în timp ce, de numele lui Valentin Gherghiniță se leagă și societatea All Star Games SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate), dar și Gherghiniță Valentin Persoană Fizică Autorizată.
 
Cifrele firmei pentru anul 2021 indică o creștere a numărului angajaților față de ultimii doi ani, dar o scădere substanțială a profitului, de la 8,1 milioane de lei în 2019, la aproape 765.000 de lei în 2021, în timp ce cifra de afaceri în 2021 a scăzut la 19,2 milioane de lei, față de 24,3 milioane de lei în 2019.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Getnic Construct Serv SRL a încheiat 96 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 46.220.497,87 de lei.
 
Printre partenerii publici ai Getnic Construct Serv se numără Apollo Ecoterm, Comuna Castelu, Comuna Cuza Vodă, Comuna Tortoman, Comuna Valu lui Traian, dar și alte comune constănțene.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Getnic Construct Serv bifează un nou contract cu Primăria Cernavodă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii