Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Getnic Construct Serv bifează un nou contract cu Primăria Cernavodă

ro

21 Oct, 2022 00:00 1765 Marime text
  • Este vorba despre contractul privind execuția lucrărilor privind realizarea obiectivului de investiții „Amenajare Trame stradale Cartier Cochirleni“ în orașul Cernavodă, județul Constanța.
Compania Getnic Construct Serv și-a adjudecat recent un nou contract de la Primăria Cernavodă, de această dată fiind vorba despre lucrările privind trama stradală din cartierul Cochirleni din oraș.
 
Contractul se ridică la o valoare de peste 160.000 de euro, la cursul actual și vine după ce, în luna august 2022, aceeași societate a semnat cu Primăria Cernavodă contractul privind lucrările de întreținere a străzilor, trotuarelor și parcărilor din Cernavodă, valoarea acelui contract fiind de peste 320.000 de euro, la cursul actual.
 
De asemenea, în noiembrie 2021 firma a semnat cu Utilități Publice – Gospodăria Comunală Cernavodă (controlată de Consiliul Local Cernavodă cu 99,82%%) contractul privind îmbrăcăminți asfaltice.
 
Informațiile privind atribuirea noului contract au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se arată faptul că este vorba despre contractul privind execuția lucrărilor privind realizarea obiectivului de investiții „Amenajare Trame stradale Cartier Cochirleni“ în orașul Cernavodă, județul Constanța.
 
Valoarea totală a contractului este de 804.914,58 de lei fără TVA, echivalentul unei sume de peste 163.000 de euro, la cursul actual, pentru contract fiind depuse, în total trei oferte, cea înaintată de Getnic Construct Serv fiind desemnată câștigătoare prin procedura simplificată.
 
În informațiile suplimentare se precizează că „execuția obiectivului aferent prezentei proceduri este imposibil de realizat în lipsa alocărilor de la bugetul local a sumelor necesare
 
- autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a anula prezenta procedura , în conformitate cu prevederile art. 212 alineat (1) litera c) din Legea 98/2016 în următoarele cazuri:
 
   a) deși procedura de achiziție a fost finalizată și contractul de execuție poate fi semnat, nu s-a alocat, se modifică sau se retrage contribuția asigurată din bugetul local de către Consiliul local
 
2. Clarificările și/sau eventualele modificări aduse documentației de atribuire vor fi făcute cunoscute prin crearea unui nou fișier electronic postat prin intermediul SEAP. Riscurile neaccesării clarificărilor cad în sarcina operatorului economic.
 
3. Obiectivul de investiții este multianual, iar autoritatea contractantă putând face plăți doar până în anul 2022 în valoare de 400.000 lei fără TVA, iar în anul 2023, în valoare de 472.578,58 lei fără TVA“.
 
Despre Getnic Construct Serv
 
Platforma Confidas.ro arată că firma Getnic Construct Serv a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului nr. 12 și se ocupă de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Pachetul majoritar, însumând 75%, este deținut de Marius Gherghiniță, care este și administratorul firmei, în timp ce restul îi revine lui Valentin Gherghiniță.
 
De numele lui Marius Gherghiniță se leagă societățile Getnic Product SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate) și Mona Lisa SRL (fără contracte publice), în timp ce, de numele lui Valentin Gherghiniță se leagă și societatea All Star Games SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate).
 
Cifrele firmei pentru anul 2021 indică o creștere a numărului angajaților față de ultimii doi ani, dar o scădere substanțială a profitului, de la 8,1 milioane de lei în 2019, la aproape 765.000 de lei în 2021, în timp ce cifra de afaceri în 2021 a scăzut la 19,2 milioane de lei, față de 24,3 milioane de lei în 2019.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Getnic Construct Serv SRL a încheiat 96 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 46.220.497,87 de lei.
 
Printre partenerii publici ai Getnic Construct Serv se numără Apollo Ecoterm, Comuna Castelu, Comuna Cuza Vodă, Comuna Tortoman, Comuna Valu Lui Traian, dar și alte comune constănțene.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Municipiul Medgidia, chemat la judecată pentru asfaltările din oraș! Ce sumă este la mijloc. Ce declară părțile (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii