Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Getnic Construct Serv, lucrări la infrastructura rutieră din Cernavodă. Aproape 1,4 milioane de euro va primi în baza noilor contracte semnate cu primăria

ro

11 Nov, 2022 00:00 1251 Marime text
  • Valoarea totală a celor două contracte semnate acum de Getnic Construct Serv cu Primăria Cernavodă se ridică la peste 1,38 de milioane de euro, la cursul actual.
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, pentru fiecare dintre cele două contracte fiind depuse trei, respectiv patru oferte, cele înaintate de Getnic Construct Serv fiind desemnate câștigătoare.
Compania Getnic Construct Serv a semnat două noi contracte cu Primăria Cernavodă, lucrările vizând modernizarea infrastructurii rutiere.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, pentru fiecare dintre cele două contracte fiind depuse trei, respectiv patru oferte, cele înaintate de Getnic Construct Serv fiind desemnate câștigătoare.
 
Noile contracte
 
Astfel, primul dintre contracte vizează modernizarea infrastructurii rutiere pe strada Inginer Anghel Saligny din Cernavodă.
 
Valoarea acestui contract a fost estimată inițial de către primărie la 4.608.401,69 de lei fără TVA, iar valoarea totală la care a fost adjudecat contractul fiind de 2.966.895,75 de lei fără TVA (echivalentul sumei de aproape 605.000 de euro, la cursul actual).
 
Cel de-al doilea contract semnat cu Primăria Cernavodă vizează „amenajare stradă Prelungirea Seimeni (între str. Nichita Stănescu și ieșirea din localitate)“ în Cernavodă, valoarea estimată inițial de către primărie pentru aceste lucrări fiind 5.998.342,88 de lei fără TVA.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare de 3.836.501,24 de lei fără TVA, echivalentul sumei de peste 782.000 de euro, la cursul actual.
 
Astfel, valoarea totală a celor două contracte semnate acum de Getnic Construct Serv cu Primăria Cernavodă se ridică la peste 1,38 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Despre Getnic Construct Serv
 
Platforma Confidas.ro arată că firma Getnic Construct Serv a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului nr. 12 și se ocupă de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Pachetul majoritar, însumând 75%, este deținut de Marius Gherghiniță, care este și administratorul firmei, în timp ce restul îi revine lui Valentin Gherghiniță.
 
De numele lui Marius Gherghiniță se leagă societățile Getnic Product SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate) și Mona Lisa SRL (fără contracte publice), în timp ce, de numele lui Valentin Gherghiniță se leagă și societatea All Star Games SRL (în lichidare, cu întrerupere temporară de activitate).
 
Cifrele firmei pentru anul 2021 indică o creștere a numărului angajaților față de ultimii doi ani, dar o scădere substanțială a profitului, de la 8,1 milioane de lei în 2019, la aproape 765.000 de lei în 2021, în timp ce cifra de afaceri în 2021 a scăzut la 19,2 milioane de lei, față de 24,3 milioane de lei în 2019.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Getnic Construct Serv SRL a încheiat 96 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 46.220.497,87 de lei.
 
Printre partenerii publici ai Getnic Construct Serv se numără Apollo Ecoterm, Comuna Castelu, Comuna Cuza Vodă, Comuna Tortoman, Comuna Valu Lui Traian, dar și alte comune constănțene.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Getnic Construct Serv bifează un nou contract cu Primăria Cernavodă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii