Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Power & Lighting Tehnorob SA oferă servicii de proiectare fazele pentru Transelectrica SA (document)

ro

20 Mar, 2016 09:24 2422 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA Sucursala de Transport Constanța a atribuit prin licitație deschisă (electronica) contractual „Servicii de proiectare RC LEA 400 kV CNE Cernavodă - Constanța Nord , st.1-66 (Lotul 1) și RC LEA 400 kV CNE Cernavodă –Gura Ialomiței circuitul 1,st.1-64” (Lotul 2)”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Obiectivul contractului în faptul că serviciile de proiectare fazele să aibă: expertiza tehnică, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, proiect tehnic și caiete de sarcini, detalii de execuție, conform temelor de proiectare.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 65.408,5 lei. Astfel, constractul numărul 562 (RC LEA 400kV CNE Cernavodă-Constanța Nord, st.1-66 (Lotul 1)) a fost atribuit operatorului economic Power & Lighting Tehnorob SA (unde estimarea inițială a valorii contractului a fost de 33.000 lei fără TVA, iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 32.704,25 lei fără TVA), iar contractual numărul 563 (RC LEA 400 kV CNE Cernavodă- Gura Ialomiței circuitul 1, st.1-64 (Lotul 2)) a fost atribuit aceleiaşi firme )cu o estimare iniţială a valorii contractului de 33.000 lei fără TVA şi  valoare totală finală de 32.704,25 lei fără TVA) 
 
Înființată în 1997, Power & Lighting Tehnorob SA, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe bulevardul Dimitrie Pompei, numărul 5-7, are un capital social subscris de 264.740 lei, integral vărsat, iar activitățile principale ale acesteia sunt lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Asociații firmei sunt: Carmen Bogdan (ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.1%), Maria Pastrama ( cu o cotă de 0.1%), Radu Ion Pastrama (deține o cotă de participare de 12.1%), Livia Petrescu (cotă de 8.2%) și Florea G. George Alexandru ( cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 79.5%). Administratorul firmei este SC Etc Consulting reprezentată prin Florea G. George Alexandru.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii