Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără combustibil lichid. Iată de la cine! (DOCUMENT)

ro

22 Nov, 2022 14:00 1429 Marime text
 
 
  • Almatar Trans a încheiat 606 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.057.516,96 lei, printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române.

Penitenciarul Poarta Albă cumpără combustibil lichid! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 6.686.400 de lei a fost atribuit companiei Almatar Trans SRL, din Prahova.
 
Conform Confidas.ro, în 2021, Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.
 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 606 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.057.516,96 lei, printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
IPJ Tulcea cumpără motorină pentru încălzirea spațiilor de la Poliția oraș Babadag și Poliția oraș Măcin (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii