Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Amara va păzi obiectivele, bunurile și valorile aparținând SRTFC Constanța la Stația Călărași Sud (document)

ro

10 Apr, 2020 00:00 3077 Marime text

Rino Guard SRL și-a adjudecat contractul „Serviciul de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând SRTFC Constanța la Stația Călărași Sud“. Valoarea contractului atribuit de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători - CFR Călători SA este de 56.721 lei.
 

Rino Guard SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2015, societatea are sediul social în Amara, județul Ialomița. Capitalul social subscris, de 6.300 de lei, integral vărsat, este compus din 630 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Bordea Emil este asociat unic. Administratorul societății, care se ocupă de activități de protecție și gardă, este Pleșea Iulian-Daniel. În anul fiscal 2016, societatea cu 61 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.020.824 de lei și o pierdere de 192.176 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 69 de salariați, cifră de afaceri de 1.590.597 de lei și o pierdere de 32.239 de lei.
 

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoanele din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire, sunt Țăranu Horia Gabriel - director SRTFC Constanta; Constantinescu Dumitru - contabil șef SRTFC Constanța, Popa Ionuț - serviciu EMC, Ene Nicoleta Aurelia - șef Oficiu Juridic, Capugiu Ștefania Claudia - șef Birou Achiziții.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.


Citește și:

Automobilele din parcul auto al SRTFC Constanța, reparate de Andromeda Serv SRL (document)

Rino Guard SRL a semnat un contract pentru asigurarea pazei la CNE Cernavodă (document)

Magistrații se vor pronunța în dosarul dintre Rino Guard SRL și CN APM Constanța. La mijloc - o achiziție publică


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii