Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Muzeul Județean Ialomița contestată de o firmă care derulează contracte și la Constanța

ro

19 Aug, 2020 00:00 1487 Marime text

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, a adoptat recent o decizia la contestația înregistrată de către SC Rino Guard SRL la procedura de licitație organizată de Muzeul Județean Ialomița

  • La CNSC a fost contestat contractul de servicii de pază

  • Consiliu a respins contestația formulată de Rino Guard SRL ca lipsită de interes


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, a adoptat recent decizia nr. 1418/C7/1434 la contestația nr. 750/20.07.2020, înregistrată de către SC Rino Guard SRL, cu sediul în Slobozia, judeţul Ialomiţa, împotriva rezultatului procedurii, stabilit prin Raportul procedurii nr. 996/13.07.2020 și comunicat în data de 14.07.2020, emis de către Muzeul Județean Ialomița, cu sediul în Slobozia, în cadrul procedurii simplificată, organizată în vederea atribuirii contractului de servicii având ca obiect „Contract servicii de pază”.
Prin intermediul contestației, SC Rino Guard SRL a solicitat constatarea faptului că oferta contestatorului este formulată cu respectarea prevederilor legale, sens în care în mod nelegal şi netemeinic a fost declarată câştigătoare oferta depusă de ofertantul SC Team Force Security SRL și constatarea faptului că oferta SC Team Force Security SRL nu justifică preţul neobişnuit de scăzut ofertat şi că oferta financiară nu respectă reglementările din domeniul raporturilor de muncă (salariu minim pe economie, sporuri obligatorii, contribuţii, cheltuieli suplimentare), admiterea contestației și declararea câștigătoare a ofertei contestatorului.
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris. În baza probelor depuse, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor decide: admite excepția lipsei de interes în formularea contestației de către SC Rino Guard SRL.
Consiliu  respinge contestația formulată de Rino Guard SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Muzeul Județean Ialomița ca lipsită de interes.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate. 
 

SC Rino Guard SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2015, societatea are sediul social în Sobozia, județul Ialomița. Capitalul social subscris, de 6.300 de lei, integral vărsat, este compus din 630 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Bordea Emil este asociat unic. Administratorul societății, care se ocupă de activități de protecție și gardă, este Pleșea Iulian-Daniel.
 
Facem precizarea că Rino Guard SRL a derulat contracte cu SNTFC CFR Constanța, CNE Cernavodă sau CNAPMC.
 

Citește și:

Ce firmă va asigura paza pentru o stație a SRTFC CFR Călători Constanța (document)

Rino Guard SRL a semnat un contract pentru asigurarea pazei la CNE Cernavodă (document)



Magistrații se vor pronunța în dosarul dintre Rino Guard SRL și CN APM Constanța. La mijloc - o achiziție publică
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii