Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de pază la locațiile și obiectivele Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, contestate la CNSC

ro

08 Sep, 2021 00:00 1829 Marime text



⦁ CNSC a adoptat o decizie la contestația înregistrată SC Rino Guard SRL, cu sediul în Slobozia,
⦁ A fost contestat rezultatul procedurii organizate de Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța,în vederea atribuirii contractului având ca obiect “Servicii de pază la locațiile și obiectivele RAJDP, în perioada 11 august – 15 noiembrie 2021”
⦁ În baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestaţia formulată de către SC Rino Guard SRL
⦁ Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare


Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia nr. 1961/C4/2172 la contestația nr. 786/19.08.2021, înregistrată SC Rino Guard SRL, cu sediul în Slobozia,formulată împotriva rezultatului procedurii nr. 12027/12.08.2021, emisă de Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, în cadrul procedurii de negociere fără publicarea prealabilă organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect “Servicii de pază la locațiile și obiectivele RAJDP, în perioada 11 august – 15 noiembrie   2021”.

SC Rino Guard SRL a solicitat:  anularea   adreselor   și   a   raportului procedurii   de   atribuire   a   contractului,   precum   și   a   tuturor   actelor subsecvente care au stat la baza emiterii acestor acte în cadrul procedurii de evaluare a ofertelor și reanalizarea ofertei depusă de SC Romold Security SRL; suspendarea procedurii de atribuire și/sau a executării contractului până la soluționarea cauzei.
În baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestaţia formulată de către SC Rino Guard SRL, în contradictoriu cu Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi, în conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

CNSC s-a pronunțat într-un litigiu ce vizează o procedură de achiziție publică organizată de Garda de Coastă

Licitația pentru atribuirea contractului de servicii de pază și alte servicii conexe organizată de CT BUS, tranșată de CNSC

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii