Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update! Fotografii imprimate de o firmă din Vatra Dornei pentru UMC (document)

ro

27 Feb, 2017 19:46 2944 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Universitatea Maritimă Constanţa a atribuit, prin cumpărare directă un contract de printare fotografii poze dimensiuni 20x30. Conform licitatiapublica.ro societatea care a obţinut acest contract este Adi Center SRL din Vatra Dornei, judeţul Suceava cu sediul social pe strada Unirii nr. 134. Aceasta va livra contra sumei de 1,21 lei bucata 18 fotografii format A3.

Aceeaşi firmă a mai obţinut într-un mod similar un contract cu Universitatea Maritimă Constanţa în luna decembrie 2016 când a livrat 10 fotografii, la acelaşi preţ pe bucată. Reprezentanţii UMC au precizat că este vorba despre fotografii uzuale necesare pentru desfăşurarea activităţii.

Despre SC Adi Center S.R.L.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Adi Center SRL Vatra Dornei, cu sediul pe strada Unirii nr. 134 și are un capital social subscris de  2.000.200 de lei. Conform vrajitorul.eu, firma a declarat pentru 2015 o cifră de afaceri de 10.853.273 de lei, un profit de 4584 de lei şi niciun salariat.

SC Adi Center SRL are un singur asociat, Adrian Dranca, acesta fiind şi administratorul societăţii. Dranca mai  figurează ca asociat într-o altă firmă, SC Adi Center Logistic SRL din Iași.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
UPDATE: 2 martie 2017 Precizări ale SC Adi Center SRL Vatra Dornei

În data de 2 martie 2017, asociatul unic Adrian Dranca a transmis pe adresa de mail a redacţiei precizarea că în 2015 firma Adi Center SRL a avut un număr mediu de 83 de salariaţi şi a ataşat captura de pe Ministerul Finanţelor Publice, pe care o puteţi vedea mai jos.



































 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii