Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Tulcea asigură paza la două platforme ale Oil Terminal pentru aproape 3 milioane de lei (document)

ro

15 May, 2014 00:00 4416 Marime text
SC Oil Terminal SA plăteşte aproximativ 3 milioane de lei pentru servicii de investigaţie şi de siguranţă, cu excepţia serviciilor de transport cu vehicule blindate. Potrivit anunţului de atribuire nr. 146349/09.05.2014, contractul presupune asigurarea securităţii şi integrităţii obiectivelor secţie Platformă Sud şi secţie Platformă Port. Autoritatea contractantă a atribuit contractul în urma procedurii de negociere, criteriul fiind preţul cel mai scăzut. Împărţit în două loturi, contractul a fost adjudecat de acelaşi agent economic, respectiv SC Port Ind Meridian SRL. De altfel, aşa cum arată acelaşi anunţ de atribuire, autoritatea contractantă a primit o singură ofertă.
Pentru serviciile de protecţie a secţiei Platformă Port, valoarea contractului este de 1.100.000 de lei, în timp ce contractul pentru servicii de protecţie a secţiei Platforma Sud se ridică la suma de 1.600.000 de  lei.
În ceea ce priveşte firma care şi-a adjudecat contractul, respectiv SC Port Ind Meridian SRL, aceasta apare la Registrul Comerţului ca fiind înfiinţată în anul 2012, având sediul în municipiul Tulcea. Societatea are doi asociaţi persoane fizice, respectiv Constantin Ciocoi şi Cristina Dragu, primul apărând ca asociat şi în SC Port Indexpres SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii