Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Slobozia se va ocupa de modernizarea unui tronson important de drum din județul Tulcea

ro

03 Dec, 2020 00:00 2020 Marime text
  • Drumul dintre Traian-Peceneaga-Ostrov-Dăeni-Făgărașu Nou va fi reabilitat de o firmă din Slobozia
  • Valoarea contractului este de aproape 84 milioane de lei


Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract aferent licitației publice organizată pentru atribuirea serviciului de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Traian-Peceneaga-Ostrov-Dăeni-Făgărașu Nou”.

Atribuirea a avut loc la data de 25 noiembrie 2020, iar apariția pe licitatiapublica.ro s-a făcut la data de 2 decembrie 2020. Valoarea finală a contractului este de 83.927.235,14 lei.

Oyl Company Holding AG SRL este societatea câștigătoare.


Oyl Company Holding AG SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2006, Oyl Company Holding AG SRL are sediul social în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa. Capitalul social subscris, de 2.457.170 de lei, integral vărsat, este compus din 245.717 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dragomir Corneliu este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.

Facem mențiunea că societatea a mai executat lucrări și pentru DRDP Constanţa pentru reparaţia sistemului rutier de pe A2, precum și pentru varianta de ocolire a orașului Babadag din județul Tulcea și recent a câștigat contractul pentru servicii de proiectare (PT+DDE), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin” cod SMIS 110343, o licitație organizată de Consiliul Județean Constanța cu o valoare totală (fără TVA) de 109.553.808 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și

Verdict! Firmă abonată la bugetele instituțiilor publice din Constanța nu a achitat cauțiunea la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

Ti-a placut articolul?

Comentarii