Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict! Firmă abonată la bugetele instituțiilor publice din Constanța nu a achitat cauțiunea la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

ro

10 Aug, 2020 00:00 1516 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins o constestație depusă de Oyl Company Holding AG SRL pentru constituirea incompletă a cauțiunii
  • A fost vizată procedura de licitație deschisă organizata pentru încheierea acordului-cadru având ca obiect „Întreținere curentă pe timp de iarnă - SDN Constanța – acord cadru 4 ani – DRDP - Constanța"


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Consiliul a adoptat decizia nr. 1324/C8/1487 urmare a contestației nr. 2146/24.07.2020, depusă de Oyl Company Holding AG SRL cu sediul social în Slobozia, împotriva rezultatului procedurii emise de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA cu sediul în județul Constanța. A fost vizată procedura de licitație deschisă organizata pentru încheierea acordului-cadru având ca obiect „Întreținere curentă pe timp de iarnă - SDN Constanța – acord cadru 4 ani – DRDP - Constanța".
Oyl Company Holding AG SRL a solicitat Consiliului anularea adresei autorității contractante nr. 29125/16.07.2020 și a documentelor subsecvente acesteia; anularea raportului procedurii nr. 29123/16.07.2020 în partea ce privește oferta contestatoarei; anularea deciziei autorității contractante cu privire la anularea procedurii de atribuire și obligarea autorității contractante la continuarea procedurii de atribuire și la stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea corectă a criteriului de atribuire stabilit prin documentația de atribuire.
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis respingerea constestației depuse de Oyl Company Holding AG SRL pentru constituirea incompletă a cauțiunii.
Decizia poate fi atacată în instanță în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.


Oyl Company Holding AG SRL, în datele Registrului Comerţului   


Înmatriculată în anul 2006, Oyl Company Holding AG SRL are sediul social în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa. Capitalul social subscris, de 2.457.170 de lei, integral vărsat, este compus din 245.717 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dragomir Corneliu este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.

Facem mențiunea că societatea a mai executat lucrări și pentru DRDP Constanţa pentru reparaţia sistemului rutier de pe A2, precum și pentru varianta de ocolire a orașului Babadag din județul Tulcea și recent a câștigat contractul pentru servicii de proiectare (PT+DDE), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin” cod SMIS 110343, o licitație organizată de Consiliul Județean Constanța cu o valoare totală (fără TVA) de 109.553.808 lei.


Citește și:

Modernizarea DJ 223 din Constanța, un megacontract marca CJC, atribuit unei societăți din Slobozia (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii