Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:52 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din municipiul Constanța se va ocupa de vidanjarea la nivelul staţiilor CF Constanţa (document)

ro

29 Nov, 2021 00:00 1861 Marime text
  • Envirotech SRL se va ocupa de vidanjarea stațiilor care nu beneficiează de rețea de canalizare în zonă
  • Contractul este încheiat  cu CFR SA
 
CNCF CFR SA – Surcursala Regională CF Constanța – unitate operațională România a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru vidanjare la nivelul stațiilor CF Constanța care nu beneficiază de rețea de canalizare în zonă.
 
Atribuirea a avut loc pe 22 noiembrie 2021, iar rezultatul final a fost făcut public pe 26 noiembrie. Obiectul contractului constă în golirea periodică a foselor, subsolurilor inundate sau alte cazuri similare, deversarea reziduurilor captate în locuri special amenajate și desfundarea sau curățarea traseelor de canalizare, pentru o perioadă de 24 de luni. Operația de vidanjare va fi executată de către echipe alcătuite din minim doi lucrători cu ajutorul unor mijloace auto – autovidanje și autovome și accesorii specifice, aflate în dotarea prestatorului.
 
Valoarea totală a achiziției este de 134.047,5 lei un contract, cât și 268.095 lei un alt contract, iar firma câștigătoare este Envirotech SRL.
 
Despre Envirotech SRL
 
Envirotech SRL a fost înființată în anul 1999, având sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123A din municipiul Constanța, județul Constanța. Asociat unic și administrator este Dănuț Florescu. În anul 2020, firma a raportat 28 de salariați, la o cifră de afaceri de 6.063.094 lei, cu un profit de 221.552 lei.
 
Conform confidas.ro, Dănut Florescu mai face parte din firmele Ambient Car Wash SRL, Anemona Trading SRL, Bytech Computers SRL, CRD Demolition SRL, Eagle Construct SRL, Ecoserv Co SRL, Genius Construct SRL, Marketflux Project SRL, Motorsport SRL, Oil Depol Bioplant SRl, Oil Depol Service SRL și Prunus SRL.
 
Compania Envirotech SRL a încheiat 248 contracte de achiziții publice in valoare totală de 16.630.384,89 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Acțiunile de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a Constanţei continuă (galerie foto)


Cine se ocupă de vidanjarea la nivelul staţiilor Sucursalei Regionalei RCF Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii