Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iași va urmări reabilitarea podului km 4+327, linia 800 București Nord - Constanța (document)

ro

28 Oct, 2017 00:00 1992 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a atribuit contractul „Proiect de urmărire specială pod km 4+327 linia 800 București Nord - Constanța“ societății Pod-Proiect SRL din Iași. Valoarea contractului atribuit este de 24.800 de lei fără TVA.
 
Potrivit contractului, este vorba despre un pod de cale ferată cu rol de pasaj inferior peste Calea Griviței, suprastructură alcătuită din grinzi de beton. Infrastructura podului este alcătuită din două culee și o pilă compusă din opt stâlpi circulari și trei stâlpi eliptici. După 70 de ani de exploatare, cel mai grav defect este degradarea infrastructurilor care nu au fost cuprinse în lucrările de reabilitare Coridor IV Paneuropean, tronson București Nord - Constanța. 

Responsabilii de atribuirea procedurii publice 

Persoanele cu funcție de decizie/persoanele implicate în procedura de atribuire și persoanele ce pot influența conținutul documentației de atribuire, în vederea atribuirii contractului, sunt: Laurențiu Maraloi - director regional; Liviu Radu - director adjunct economic; Marcel Pioaru - șef Serviciu RRSC; Daniel Visalon - șef Divizie Linii; Jean Daniel Miu - șef Serviciu Linii; Paul Mereuță - șef Serviciu LAT; Mihai Tinta - Serviciul LAT; Vasilica Gheorghe - șef Oficiu Juridic; Dănuț Epuran - Oficiul Juridic; Liliana Lospa - șef Serviciu Achiziții Publice; Constanța Lulea - Serviciul Achiziții Publice.
 
Proiectantul va întocmi proiectul de urmărire specială și documentația economică aferentă, necesară promovării achiziției serviciilor de urmărire specială, cu o societate autorizată în acest sens și va acorda asistență tehnică în perioada efectuării urmăririi speciale. Conținutul documentației va fi conform Ordinului Comun al Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului nr. 1013/6 iunie 2001. Proiectantul va satisface cerințele de siguranță, securitate și protecție, precum și cerințele sistemului de management al calității. Se vor coopta în echipa de proiect cel puțin un expert tehnic atestat pentru poduri de cale ferată și un expert tehnic atestat pentru rezistență și stabilitatea terenurilor de fundare a construcțiilor și masivelor de pământ.

Pod-Proiect SRL, în datele Registrului Comerțului 

Firma a luat ființă în anul 2002 și are sediul social în municipiul Iași. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Cristian Claudiu Comisu, născut pe 23.06.1958, în Iași, este asociat unic și administrator al societății care desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii