Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galați furnizează materiale sanitare pentru Direcția Generală de Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2022 13:59 1513 Marime text
 

 
  • Contractul de furnizare e cu o durată de finalizare până la 31 decembrie 2022, cu posibilitate de prelungire pe încă patru luni.
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a atribuit contractul „Furnizare materiale sanitare“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
În urma aplicării procedurii de atribuire, autoritatea contractantă va încheia un contract de furnizare cu o durată de finalizare până la 31 decembrie 2022, cu posibilitate de prelungire pe încă patru luni, în limita fondurilor disponibile, pentru asigurarea desfășurării activității la locul de muncă în condiții de securitate și sănătate în muncă pe perioada stării de alertă și respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă pentru protejarea atât a personalului, cât și a beneficiarilor de la Căminul pentru persoane vârstnice, emise de Institutul Național de Sănătate publică, Serviciului de medicină școlară - cabinetele medicale școlare.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul este cu caracter de regularitate, iar autoritatea contractantă optează, în condițiile impuse de art. 165 din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, pentru suplimentarea la nivelul maxim prevăzut a cantităților de produse. Dreptul autorității contractante de a opta pentru suplimentarea cantităților de produse este condiționat de existența resurselor financiare alocate cu această destinație.
 
Contractul are data 14 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 164.401,5 lei, ofertant câștigător fiind firma Myosotis SRL.
 
Despre SC Myosotis SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 25 octombrie a.c., societatea Myosotis SRL a fost înființată în anul 1992, are adresa în municipiul Galați, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „ Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Myosotis SRL a avut o cifră de afaceri de 243.303.059 lei, un profit net de 7.679.200 lei și 508 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 223.608.013 lei, un profit net de 7.201.082 lei și 420 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Maria Stratulat (cu 50%) și Alexandru Chiriac (cu 50%), cei doi fiind și administratori. Maria Stratulat mai apare în Myosotis Farm SRL (în funcțiune) - asociat (30%), administrator și în Alindor SRL (în funcțiune) - administrator. Alexandru Chiriac mai apare în două firme din Constanța, Doralena Farma SRL (radiată) - asociat (0,75%), reprezentant asociat persoană juridică, administrator, și Elisan Farm SRL (în funcțiune) - asociat (0,01%), reprezentant asociat persoană juridică, administrator, dar și în Farmix Farm SRL Galați (în funcțiune) - asociat (0,01%), reprezentant asociat persoană juridică, administrator, Indimex SRL Galați (radiată) - asociat (10%), Myosotis Farm SRL Galați (în funcțiune) - asociat (30%), administrator, Atreya SRL Vrancea (în funcțiune) - asociat (1%), reprezentant asociat persoană juridică, administrator, Alindor SRL Galați (în funcțiune) - administrator.               
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O companie din Ilfov, care a asigurat paza obiectivelor CNAIR și a Primăriei Tîrgu Mureș, va păzi și DGAS Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii