Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Focşani a semnat cu Primăria Hârşova. Ce contract şi-a adjudecat (document)

ro

04 Mar, 2019 00:00 3701 Marime text
Primăria Hârşova a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul privind creşterea eficienţei energetice a Spitalului Orăşenesc Hârşova.
 
Mai exact, contractul „Servicii de proiectare constând în elaborare proiect tehnic + detalii de execuţie + caiet de sarcini + documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru realizarea obiectivului: «Creşterea eficienţei energetice a Spitalului orăşenesc Hârşova»“, potrivit licitatiapublica.ro, a revenit societăţii Globexterra SRL din Focşani. Valoarea contractului atribuit este de 116.000 de lei.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: Ionescu Viorel - primar, Stan Dumitra - viceprimar, Neagu Niculai - administrator public, Cristian Doiniţa - secretar oraş, Ioana Rodica Claudia - director executiv Direcţia Buget, Finanţe, Contabilitate, Cheran Carmen Mihaela - director executiv Tehnic Proiecte, Dominte Mihaela - şef Serviciu Juridic, Leciu Liliana - economist, Nicolescu Teodora Cristina - inspector, Costaş Bogdan - consultant achiziţii publice, expert cooptat. La aceştia se adaugă consilierii locali: Brătianu George, Bujeniţă Alexandru, Bucşan Maria, Bulancea Viorel, Codreanu Ramona, Dia Ionel, Gheorghe Daniel, Ionescu Florina-Diana, Ionescu Viorel Romulus, Ifrim Dumitrel, Mucterem Amet, Neculai Selin, Paraschiv Emil, Stan Dumitra, Şerban Camelia, Ticu Gabriel-Daniel, Tromiadis Mircea.
 

Globexterra SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 20111, firma ea are sediul în municipiul Focşani. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Iulia-Monica Băiţelu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În anul fiscal 2015, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 86.300 de lei şi un profit 47.059 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de 477.934 de lei şi un profit de 102.137 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 2 salariaţi, cifră de afaceri de 2.023.538 de lei şi un profit de 363.707 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emmy 29 Feb, 2020 20:49 oare exista conflict de interes intre Globexterra si participantii la licitatia pentru contractul de executie? Globexterra a fost si pe la spitalul din Medgidia, cine o mai fi trecut pe acolo?