Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa, cu vechime în achiziţii publice, furnizează materiale sanitare Spitalului de Urgenţă Slatina (document)

ro

15 Sep, 2014 00:00 1932 Marime text


Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a atribuit, pe 10 septembrie, un contract de „achiziţie materiale sanitare“, în valoare totală de 426.525,9 lei.

Contractul, atribuit în urma unei licitaţii electronice prin licitaţie deschisă, prevede achiziţionarea de seringi, bandaje adezive, vată medicală, sonde, aparate şi instrumente pentru perfuzie. Firme din Bucureşti, Braşov, Bacău, Dej şi Constanţa au fost declarate câştigătoare. Astfel, firma constănţeană care va furniza spitalului din Slatina materiale sanitare este societatea Novitrade SRL. Societatea figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi persoane fizice, Nicoleta Dumitraşcu şi Florin Dumitraşcu, aceasta fiind singura afacere în care apar numele celor doi. Firma a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 7.092.708 lei, un profit net de 839.240 de lei şi 13 salariaţi. SC Novitrade SRL a fost înregistrată în anul 2002 şi îi avea, la acea vreme, ca asociaţi, pe Florin Dumitraşcu şi pe Constantin Laurenţiu Panait. Firma şi-a adjudecat anul acesta mai multe contracte şi cu Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş“, cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, dar şi cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii