Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cernavodă se ocupă de amorsarea drumurilor județene aflate în administrația RAJDP Constanța (document)

ro

31 Aug, 2018 00:00 2066 Marime text
Getnic Construct Serv SRL din Cernavodă va executa, pentru Regia Autonomă Județeană și Drumuri și Poduri Constanța, lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în peliculă uniformă) pe drumurile județene. Valoarea contractului atribuit este de 769.612,98 de lei.
 
Amorsarea suprafețelor se va face cu utilaj specializat - autogudronator, prevăzut cu instalație de încălzire emulsie, perie frontală pentru curățarea suprafețelor și rampă de împrăștiere a emulsiei în pelicula uniformă - 520.000 mp. Tronsoanele de drum pe care urmează a se efectua lucrări de amorsare a suprafețelor sunt drumurile județene aflate în administrarea RAJDP Constanța. Lucrările se vor executa numai pe bază ordinului scris al reprezentantului beneficiarului în teritoriu.

Responsabili de atribuirea licitației

Precizam că persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, care aprobă și semnează documentele în legătură cu procedura de atribuire, sunt: Lucian - Dumitru Lungoci - administrator special; Anca-Cristina Paruschi - director executiv economic; Lucian Poserba - director executiv tehnic; Monica Mirela Onica - șef Serviciu Financiar Contabilitate; Anamaria Jenica Gisberto - Viza CFP; Arina-Raluca Ștefănică  - șef Serviciu Juridic;  Florentina Zaharia - președinte Comisie evaluare; Sandu Liviu - membru Comisie evaluare; Serediuc Mariana - membru Comisie evaluare; Petruța Manea - membru Comisie evaluare; George Nicolae Eftimie - șef Serviciu Achiziții Publice, membru secretar cu drept de vot; Mihaela Iordan - membru de rezervă.

Despre Getnic Construct Serv SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat ființă în anul 2004 și are sediul social în Cernavodă. Capitalul social subscris, de 380.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.800 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt: Gherghiniță Valentin, cu 25% din capitalul social, și Gherghiniță Marius, cu 75% din capitalul social. Administratorul societății, care desfășoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Gherghiniță Marius. Firma are următoarele puncte de lucru: Cernavodă, strada Dacia; Cernavodă, DJ223, Staţie prelucrare asfalt. 
În anul fiscal 2015, societatea cu 34 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 10.227.332 de lei și un profit de 2.438.095 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 41 de salariați a avut o cifră de afaceri de 11.216.227 de lei și un profit de 2.203.127 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 41 de salariaţi, cifră de afaceri de 9.755.974 de lei și profit de 923.386 de lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii