Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:47 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti, deţinută de un bărbat din Medgidia, a câştigat o licitaţie cu Transelectrica (document)

ro

11 Dec, 2014 22:31 2211 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA, cu adresa pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr 195A, municipiul Constanţa, cumpără 10 aparate de aer condiţionat. Achiziţia a fost făcută prin licitaţie deschisă în funcţie de preţul cel mai scăzut.
 

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul presupune livrarea către Transelectrica a 13 aparate condiţionate tip 12000 BTU şi alte 10 aparate tip 24000 BTU.
 
În cadrul procedurii au fost primate 3 oferte, iar atribuirea a avut loc la data de 13 noiembrie, pentru o valoare totală a contractului de 82.401 lei.
 
Agentul economic câştigător este GCT General Clima Therm SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Dimitrie Grozea, nr 10.  
 
Despre GCT General Clima Therm SRL
 
Potrivit Vrajitorul.eu, marja profitului net, la sfârşitul anului 2013, este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (5.11% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (30.21% faţă de % media industriei). Randamentul activelor prezintă o rată de 24,4%.

Randamentul activelor are un nivel mediu comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate în creştere comparativ cu firmele competitoare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (30.02% faţă de % media industriei).

Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (62.63% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (44zile faţă de zile media industriei).
 
Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.
 
Unic asociat în firmă este Adrian Radu de 48 de ani, născut în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, conform RECOM.
 
În secţiunea “documente” a acestei ştiri poate fi regăsit anunţul complet al atribuirii contractului
 
Sursa foto: listamarci.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii