Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Tulcea cumpără reclame la autobuze electrice (document)

ro

24 Sep, 2020 00:00 3210 Marime text
  • Firmele interesate să încheie contractul cu primăria trebuie să depună ofertele până mâine, 25 septembrie 2020.
  • Contractul va fi atribuit prin cumpărare directă, valoarea estimată a contractului fiind de 89.390,24 de lei, sumă ce reprezintă aproximativ 18.400 de euro
  • Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de informare și publicitate în vederea promovării proiectului „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m, Tulcea“.
Municipiul Tulcea a pus la bătaie peste 18.000 de euro pentru contractarea serviciilor de informare și publicitate pentru promovarea proiectului „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m, Tulcea“.

Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, iar firmele interesate să încheie contractul cu primăria trebuie să depună ofertele până mâine, 25 septembrie 2020.
Contractul va fi atribuit prin cumpărare directă, valoarea estimată a contractului fiind de 89.390,24 de lei, sumă ce reprezintă aproximativ 18.400 de euro, calculată la un curs de schimb de 4,8590 de lei pentru un euro, stabilit de BNR la data de 23 septembrie 2020.

Conform anunțului publicat în SEAP, obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de informare și publicitate în vederea promovării proiectului „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m, Tulcea“.


Ce produse trebuie elaborate în cadrul proiectului

Potrivit sursei citate, serviciile curpinse în contractul de publicitate pentru proiectul privind autobuzele electrice includ: elaborarea și publicarea unui Anunț sau comunicat de presă privind începerea proiectului; realizarea și montarea unui panou temporar la sediul societății de transport local, dar și realizarea și montarea unui panou temporar la stațiile de încărcare lente.
Totodată, cei care își vor adjudeca acest contract se vor ocupa și de realizarea și montarea plăcii permanente la sediul societății de transport local, precum și de realizarea și montarea plăcii permanente în locațiile unde se instalează stațiile de încărcare lente.

Contractul include și realizarea unui afiș A3 pentru sediul societății de transport local, precum a 10 afieș pentru autobuze și alte 29 de afișe pentru stații.
Firma care va contracta serviciile de publicitate se va ocupa și de realizarea a 25 de etichete autocolante cu dimensiuni 100 mm x 100 mm și a altor 100 de etichete autocolante cu dimensiuni 300 mm x 300 mm.

Nu în ultimul rând, se vor realiza 13 plăcuțe, un banner cu față dublă și un spot audio cu o durată de circa 30 secunde.
Specialiștii în publicitate vor face și 1.000 de pliante pentru promovarea proiectului, 500 de pliante cu instrucțiuni de utilizare.
Se vor realiza 1.500 de hărți de traseu transport public și alte 95 de asemenea hărți.

Nu în ultimul rând, firma va elabora și va publica și anunțul sau comunicatul de presă privind finalizarea proiectului.
„Materiale destinate publicității și informării asupra proiectului se vor realiza obligatoriu, cu respectarea indicațiilor tehnice din Manualul de Identitate Vizuală, pentru 2014-2020 în România, accesibil de pe site-ul: www.inforegio.ro“, se mai arată în anunțul privind contractul.
Criteriul de atribuire pentru serviciile de publicitate este reprezentat de „prețul cel mai scăzut“.

În secțiunea Document puteți consulta anunțul de participare făcut de Municipiul Tulcea.


Citește și:

O firmă din Constanța va reabilita Portul din Tulcea. Câți bani sunt investiți (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii