Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:00 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşinile DRDP Constanţa reparate de Europarts Services (galerie foto + document)

ro

07 Mar, 2017 14:04 1391 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


O firmă din Constanţa va repara şi va achiziţiona piesele aferente pentru autovehiculele Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.Potrivit licitatiapublica.ro, vor fi reparate autoturisme (Peugeot, Volkswagen, Nissan Terrano II, Land rever, Renault, Dacia), autoutilitare (Fiat Doblo) şi un automobil Mixt (Peugeot Boxer).

Contractul, în valoare totală de 150.314,84 de lei, prevede efectuarea de servicii de reparare şi de întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe şi furnizarea de piese şi accesorii pentru vehicule şi pentru motoare de vehicule. Prin licitaţie deschisă, din cele trei oferte primite, a fost atribuit contractul către Europarts Services SRL, cu sediul în ParcelaA903/25/1 ZONA 0, Palas CRF, Constanţa.

Despre Europarts Services SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, Europarts Services SRL are un capital social de 210 de lei, divizat în 21 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în cadrul firmei sunt Violeta Cerchia, Ştefan Dragoş Vasilescu şi Ilarion Cătălin Ioana, acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Violeta Cerchia, Ştefan Dragoş Vasilescu şi Ilarion Cătălin Ioana mai apar ca asociaţi şi la Europarts SRL. Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015, societatea Europarts Services SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 2.439.732 de lei, un profit de 1.945 de lei şi 20 de salariaţi. 

 În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii