Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarts Services SRL va repara autosanitarele Mercedes ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța! (DOCUMENT)

ro

20 Feb, 2024 10:24 713 Marime text


Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără servicii de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe pentru autosanitarele marca Mercedes.
 
Contractul - în valoare de 2.346.546 de lei – a fost atribuit companiei Europarts Services SRL, din Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 februarie 2024, SC Europarts Services SRLa fost fondată în iunie a anului 2002, se ocupă de întretinerea si repararea autovehiculelor, are sediul pe strada Nerva, din municipiul Constanța, și este controlată de asociații Cerchia Violeta, cu 34 %, Ioana Catalin-Ilarion, cu 33 %, și Vasilescu Stefan Dragoș, cu 33 %, din Constanța.
 
Ca administratori apar Cerchia Violeta, Ioana Catalin-Ilarion și Vasilescu Stefan Dragos.
 
Ioana Catalin-Ilarion și Cerchia Violeta mai apar în Europarts SRL.
 
Vasilescu Stefan Dragoș apare în Two Stef Partners SRL, Luca Lumina SRL și în Europarts SRL.
 
Pentru anul 2022, Europarts Services SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 4.567.665 de lei și un profit net de 225.794 de lei.
 
Europarts Services SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Comuna Independența, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Unitatea Militară 0406 Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Garda de Coastă, fosta Regie Autonomă de Distribuție Energie Termică (RADET) Constanța dar și APIA - Centrul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce au găsit procurorii DNA într-un coș de gunoi
Viorela Mirabela Călin, fost consilier juridic superior în Primăria Constanța, acord cu procurorii DNA! Ședință importantă azi la Tribunalul Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii