Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala Regionala CF Constanța cumpără servicii de reparare a automobilelor de la Europarts Services SRL (document)

ro

18 Feb, 2017 13:51 2173 Marime text
Imagini pentru Sucursala Regionala CF ConstanțaPentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA, prin Sucursala Regionala CF Constanța, a atribuit contractul privind „Reparații, revizii, dotări auto-acord cadru - 2 loturi”.
 
Conform anunțului de atribuire cu numărul 205482/20.01.2017. obiectul contractului constă în „asigurarea stării tehnice corespunzatoare în vederea încadrării în normele tehnice privind siguranța circulației rutiere și protecția mediului pentru toate autovehiculele aflate în dotarea parcului auto al SRCF Constanța, conform caietului de sarcini”.
 
Estimat inițial la suma de 180.000, contractul a fost atribuit pentru suma de 178.230 lei către Europarts Services SRL Constanța.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 18 februarie, firma a fost înființată în anul 2002 și se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Asociați în firmă sunt Violeta Cerchia, Ştefan Dragoş Vasilescu și Cătălin Ilarion Ioana, cel din urmă deținând și calitatea de administrator.
 
Violeta Cerchia mai figurează în Europarts SRL, Ștefan Dragoş Vasilescu mai apare în Cosmo Fashion SRL (radiată) și în Europarts SRL, iar Ştefan Dragoş Vasilescu mai figurează în Europarts SRL și în Recast Impex SRL (radiată).
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.439.732 lei, un profit de 1.945 lei și 20 de salariați. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii