Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă, un nou acord cadru. Despre ce este vorba și care sunt societățile câștigătoare (DOCUMENT)

ro

17 Jan, 2022 00:00 2924 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Garda de Coastă.
  • Societățile câștigătoare sunt din județele Tulcea și Constanța. 
Garda de Coastă a încheiat un acord cadru „valabil pe o perioadă de 24 luni de la data intrării în vigoare, în baza căruia se vor achiziţiona servicii de revizii si reparatii a autovehiculelor din dotarea Gărzii de Coastă în conformitate cu prevederile caietului de sarcini“ cu două societăți, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Conform aceleiași surse, fiecare societate câștigătoare a furnizat câte un lot.
 
Convenabil SRL este societatea câștigătoare cu care autoritatea contractantă a încheiat un „acord cadru Lotul 2: servicii de reparații și revizii pentru autovehiculele de pe raza județului Tulcea“.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 22.12.2021, prin procedura licitației deschise. Valoarea contractului este de 7213178 lei.
 
Conform confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul în municipiul Tulcea, județul Tulcea. Mauna Gigi este unic asociat al firmei, acesta îndeplinind și funcția de administrator.
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate constă în întreţinerea şi repararea autovehiculelor. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 9.510.644 lei, un profit net de 847.871 lei și un număr mediu de 80 de angajați.

Compania Convenabil S.R.L. a încheiat 2902 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.022.670,88 lei, conform confidas.ro.
 
Europarts Services S.R.L. a semnat cu autoritatea contractantă un „acord cadru Lotul 1: servicii de reparații și revizii pentru autovehiculele de pe raza județului Constanța“.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 04.01.2022, prin procedura licitației deschise. Valoarea contractului este de 8268016 lei.
 
Conform Confidas.ro, societatea câștigătoare a fost înființată în anul 2002 și are sediul în municipiul Constanța, județul Constanța. Asociații firmei sunt Cerchia Violeta (administrator), Ioana Cătălin Ilarion (administrator), Vasilescu Ştefan Dragoş (administrator și reprezentant asociat persoană juridică).
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate constă în întreţinerea şi repararea autovehiculelor. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 3.421.733 lei, un profit net de 307.328 lei și un număr mediu de 16 angajați.
 
Compania Europarts Services SRL a încheiat 493 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.833.586,07 lei, potrivit confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Garda de Coastă a încheiat noi acorduri cadru de furnizare. Ce achiziții au fost făcute și care sunt societățile câștigătoare (DOCUMENTE)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii