Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Terra Construct SRL și Concept Structure SRL construiesc stație de capăt și Park & Ride în Tulcea (DOCUMENT)

ro

28 Dec, 2023 13:35 1080 Marime text
  • Terra Construct SRL și Concept Structure SRL au depus singura ofertă pentru acest contract.
Primăria Municipiului Tulcea a semnat cu Terra Construct SRL și Concept Structure SRL contractul pentru construirea unei stații de capăt și Park & Ride în municipiu.
 
Contractul semnat vizează proiectul „Modernizarea parcului auto de transport călători din municipiul Tulcea prin Achiziționarea de vehicule nepoluante pentru transportul public“, Cod SMIS 130588, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției de lucrări și execuție lucrări de construcții Lot II Înființare stație de capăt și Park & Ride pentru proiectul «Modernizarea parcului auto de transport călători din municipiul Tulcea prin Achiziționarea de vehicule nepoluante pentru transportul public», cod SMIS 130588“.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind primită o singură ofertă pentru contract.
 
Valoarea totală a contractului este de 3.290.000 de lei fără TVA, inițial achiziția fiind estimată la 3.306.803,01 lei fără TVA.
 
Se mai precizează în datele oficiale că este posibilă subcontractarea, urmând să fie astfel subcontractat un procent de 8,70 din valoare, suma fără TVA fiind de 286.230 de lei.
 
Despre Terra Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 decembrie 2023, Terra Construct SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul social în Tulcea, pe strada Combustibilului, nr. 20 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Portului, din Tulcea.
 
Terra Construct SRL este deținută de Vasile Iordache, Bogdan Mihalca și Liviu Pascale, cei trei fiind și administratori, alături de Andreea Mihaela Alexandru.
 
Numele lui Vasile Iordache se leagă și de Livamex SRL, Watergate SRL și Terra Administrativ SRL, iar Bogdan Mihalca figurează și în Prodomo SRL, Trade Agrofan SRL și Terra Construct SRL Tulcea Sucursala Tulcea.
 
Liviu Pascale figurează și în Nova Clean Professional SRL, Livamex SRL și Watergate SRL, iar Andreea Mihaela Alexandru figurează în Nea Peramos SRL, VBA Build SRL și Terra Construct SRL Tulcea Sucursala Tulcea.
 
Conform termene.ro, Terra Construct SRL figurează cu șapte achiziții directe (Comuna Jurilovca, Direcția Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral printre autoritățile contractante) și două contracte publice (CN Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și Comuna Jurilovca autorități contractante).
 
În 2022, Terra Construct SRL a declarat 130 de angajați, profit peste 5,5 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 167,54 de milioane de lei.
 
Despre Concept Structure SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 decembrie 2023, Concept Structure SRL a fost înființată în anul 2008, în Tulcea, în 2022 firma mutându-și sediul social în București, Sectorul 1, strada Vasile Alecsandri, nr. 4.
 
Societatea se ocupă în principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este Dragoș Cristian Năstase, care administrează și Blanc Invest SRL din București.
 
Societatea figurează cu două contracte publice (Municipiul Tulcea și CN Administrația Porturilor Dunării Maritime SA autorități contractante).
 
În 2022, Concept Structure SRL a declarat 34 de angajați, profit peste 3,65 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 19,44 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Municipiului Tulcea, pregătită să intervină pentru deszăpezire
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii