Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Ramali Construct SRL Constanța, contract cu Primăria Valea Nucarilor, pentru asfaltarea străzilor din comună (DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2023 13:32 909 Marime text
  • Paul Haralambi este asociatul unic și administratorul firmei.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
Ramali Construct SRL Constanța și-a adjudecat de la Primăria Valea Nucarilor contracutl vizând lucrările de asfaltare a mai multor străzi din comună și din satul Iazurile.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru contract.
 
Valoarea totală a achiziției este de 3.884.903,03 lei fără TVA, adică peste 780.000 de euro, la cursul curent, contractul fiind estimat inițial de primărie la 3.877.907,74 lei fără TVA.
 
Denumirea contractului este „Contract execuție lucrări pentru implementarea proiectului «Asfaltare str.Culturii, Cocorilor tronson 2, Marginei tronson 2, în satul Iazurile și str. Brutăriei, în satul Valea Nucarilor»“.
 
În descrierea achiziției se precizează că este vorba despre „execuția lucrărilor de modernizare străzi cu o lungime de 3.865 m Sistemul rutier aplicat: - 4 cm strat de uzură BA16 rul 50/70; - 6 cm strat de uzură BAD22.4 leg 50/70; - 40 cm strat de fundație din piatră spartă“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Valea Nucarilor
 
Comuna tulceană Valea Nucarilor este situată în partea centrală a județului Tulcea, se arată pe site-ul oficial, aflându-se la o distanță de 25 km de municipiul Tulcea și 40 km de Babadag.
 
Satele componente ale comunei sunt Valea Nucarilor, Aghighiol şi Iazurile.
 
Pe hărţile vechi apare sub denumirile de Sarighiolul de Vale, apoi I.G. Duca, iar din 1954 se numeşte Valea Nucarilor.
 
Comuna are peste 5.200 de locuitori, este electrificată integral şi are reţea de apă potabilă, activitatea economică de bază a comunei fiind agricultura, conform sursei citate.
 
Primar al comunei este Maria Lența, PSD, în vârstă de 58 de ani, inginer horticultor cu studii superioare, aflată la al treilea mandat.
 
Consiliul Local Valea Nucarilor este format din patru membri PSD, patru membri PNL și patru membri PRO România, media de vârstă fiind de 49 de ani.
 
Despre Ramali Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 octombrie 2023, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea, localitatea Sarichioi.
 
Paul Haralambi este asociatul unic și administratorul firmei.
 
În 2022, Ramali Construct SRL a declarat 160 de angajați, profit peste 3,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 57,21 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ramali Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 159.456.681,98 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Colegiul Tehnic Henri Coandă Tulcea, Comuna Beștepe, Comuna Jurilovca, Comuna Murighiol, Comuna Mihai Bravu, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri Mangalia azi
Draft Construct SRL duce la Curtea de Apel contractul pentru Grădina de Vară din Mangalia, de peste 1,9 milioane de euro (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii