Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Greci a bătut palma cu trei firme din țară pentru mobilier la școala gimnazială (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2023 00:00 1166 Marime text
  • Dolas Ecotrade SRL, Eurodidactica SRL, Union CO SRL au semnat cu Primăria Greci
  • Valoarea finală este de peste 700.000 lei
 
Primăria comunei Greci a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru dotarea Școlii Gimnaziale din localitate, corp A.
 
Mai exact, conform platformei SEAP, în urma obținerii finanțării nerambursabile prin Programul Operațional Regional, primăria dotează unitatea de învățământ cu mobilier didactic, IT pentru laboratoarele și cabinetele din cadrul școlii. Valoare finală este de 703.978 lei, firmele câștigătoare care și-au adjudecat loturile fiind Dolas Ecotrade SRL, Eurodidactica SRL, Union CO SRL.
 

Despre Dolas Ecotrade SRL

 


Dolas Ecotrade SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în localitatea Sânpetru, pe strada Viilor Mari, nr. 779, județul Brașov, ocupându-se de comerț cu ridicata nespecializat.
 

Asociat unic este Ioan Dorin Tunsoi, iar administratori sunt Ioan Dorin Tunsoi și Larisa Tunsoi. Numele celor doi se leagă și de firma Ted Achiziții SRL (doi angajați, cifra de afaceri 102.760 de lei), unde aceștia sunt asociați cu părți egale și pe care o administrează Ioan Dorin Tunsoi, dar și de societatea Telado Invest SRL, în prezent radiată.
 

În anul 2021, firma Dolas Ecotrade a raportat un angajat, un profit în creștere ce a depășit 980.000 de lei și cifra de afaceri de peste 4,62 de milioane de lei.

 Despre Eurodidactica

 


Eurodidactica a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Otopeni, Drumul Gării Balotești, nr. 20, județul Ilfov, având ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați sunt cetățenii din Republica Moldova Eugen și Rodica Ursu (fiecare cu 40%) și Dorin Naniu (cu 20%).

 
Administratori sunt Eugen Ursu și Dorin Naniu. Numele lui Eugen Ursu se leagă și de societatea radiată Global Expo București, iar Rodica Ursu figurează și în World Didact București, în timp ce Dorin Naniu figurează doar în Eurodidactica.
 

În anul 2021, societatea Eurodidactica a raportat 40 de angajați, profit de peste 6,93 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 32,52 de milioane de lei.
 

Societatea are un punct de lucru pe strada Gării Balotești, nr. 104, în Otopeni, județul Ilfov.
 
 

Despre Union Co SRL

 
Union Co a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Cluj, pe strada Miron Costin, nr. 12 A, ocupându-se de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 

Asociat unic și administrator este Agnes Dezsö, numele său figurând și în societățile Simantec Cluj (asociat 50%, administrator), Ro Mozaik Cluj (asociat 50%) și Union Beauty Center Cluj (asociat 50%) - toate trei fiind în prezent radiate.

 
Pentru anul 2021, firma Union Co - cu 32 de angajați - a raportat un profit de 920.000 de lei. Societatea are puncte de lucru în Apahida și Cluj-Napoca.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Universitatea Ovidius din Constanța cumpără calculatoare! Iată de la cine! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii