Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Vodafone Romania SA modernizează iluminatul stradal din comuna tulceană Greci cu 190.000 de euro (DOCUMENT)

ro

08 Jul, 2024 14:18 719 Marime text
Primăria Comunei Greci. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Greci
  • Valoarea totală a contractului este de 960.629,47 de lei fără TVA, sumă ce depășește 193.000 de euro, la cursul actual.
Vodafone Romania SA și-a adjudecat de la Primăria Greci contractul vizând lucrările de modernizare a iluminatului public stradal din comuna tulceană.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă.
 
Valoarea totală a contractului este de 960.629,47 de lei fără TVA, sumă ce depășește 193.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiții «Modernizarea sistemului de iluminat public stradal, comuna Greci, județul Tulcea, faza II»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „investiția vizează modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi instalarea sistemului de telemanagement care permite reglarea fluxului luminos“.
 
Inițial, achiziția era estimată la 963.066,91 de lei fără TVA, Vodafone SA adjudecându-și contractul la o valoare de 960.629,47 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Vodafone SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 iulie 2024, Vodafone Romania SA a fost înființată în 1996, are sediul social în București, pe strada Barbu Văcărescu și se ocupă de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Compania are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Vodafone Romania SA este deținută de Vodafone Europe BV și Vodafone International Holdings BV, ambele din Țările de Jos, iar administratori sunt Achillefs Kanaris (al cărui nume se leagă și de Kioligr SRL București), Maria Remedios Orrantia Perez și Liam O’Brian.
 
Potrivit Termene.ro, Vodafone Romania SA figurează cu 5.556 de achiziții directe (Comuna Straja, Garda Forestieră Ploeiști, Poliția Locală Brașov, Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița Năsăud printre autoritățile contractante) și 677 de contracte publice (Comuna Corni, Banca Națională a României, Municipiul București, Comuna Cotusca, CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Vodafone Romania SA a declarat 2.289 de angajați, pierderi peste 182,29 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 5,33 de miliarde de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
În comuna Somova, se modernizează sistemul de iluminat public stradal (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii