Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Gimnazială Greci, județul Tulcea, va fi modernizată

ro

19 Sep, 2020 00:00 3810 Marime text
  • Școala Gimnazială Greci, județul Tulcea, va fi reabilitată și modernizată
  • Societatea care se va ocupa de lucrări este Vigas Mundo din Constanța.
 
Primăria Comunei Greci, județul Tulcea, a încheiat un contract de lucrări de extindere, reabilitare, modernizare și dotări pentru Școala Gimnazială Greci – Corp A.
 
 

Descrierea contractului


Contractul ce urmează a fi atribuit prin prezenta procedură de atribuire presupune prestarea de executie a lucrarilor pentru realizarea obiectivului de investitii: „Extindere, reabilitare, modernizare și dotări Școala Gimnazială Greci – Corp A”.
Proiectul prevede extinderea, reabilitatea și modernizarea corpului A al Școlii Gimnaziale Greci.

Scoala gimnaziala este formata din 2 corpuri, Corpul A care este propus spre extindere si modernizare, si corpul C2 anexa propus spre demolare/ Corpul A are o suprafata utila de 857.28 mp format din parter si etaj iar corpul C2 o suprafata de 150,36 mp.

Lucrarile efectuate la nivelul constructiei existente vor avea un caracter de lucrari de extindere si consolidare de ansamblu care vor genera lucrari specifice de refacere a finisajelor.Lucrarile de reabilitare, modernizare si dotare vizeaza refacerea finisajelor în urma realizarii instalatiilor propuse, refecerea partiala a pardoselilor, a stratului de uzura, anveloparea si cresterea gradului de eficienta termoenergetic al cladirii existente.Lucrarile de extindere – se propune extinderea corpului A al scolii si are ca scop completarea cu functiuni noi necesare desfasurarii activitatilor specifice scolii.

Prin aceste lucrari se propune desfiintarea unui corp de cladire existent, constructie anexa, amplasat pe latura estica a proprietatii.
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 8 zile.

Termenul limita în care A.C. va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este de 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitarilor de participare.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 3.999.124,68 lei.
 
Firma care se va ocupa de lucrări este Vigas Mundo cu sediul în Constanța.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Mocanu Nicolaie – viceprimar cu atributii de primar Bajenaru Bogdan Stefan – consilier Constantin Titi – consilier cu atributii de viceprimar Lazar Stanciu – secretar general al UAT Carapacea Bruno –Mircea – consilier Stefan Constantin George – consilier Liliana Samoila – contabil Topoleanu Tudorel – consilier Voicu Angelin – consilier Matetovivi Mircea – consilier Badalan Dumitru – consilier Carapancea Nicolae – consilier Lungu Emil – contabil Nitu George – consilier Pintilie Ionel – consilier Urtoi Costica – consilier Paraschiv Constantin – consilier Oprisan Dumitru – consilier Membri comisie de evaluare: Craciun Adeluta – consilier achizitii publice -presedinte Hainagiu Rodica - inspector comp. taxe si impozite - membru Iordache Daniela – urbanist – membru.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Sursă foto: Google Maps
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii