Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci case din comuna tulceană Baia vor beneficia de lucrări de reabilitare și igienizare. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

ro

04 May, 2023 00:00 1132 Marime text
Primăria Comunei Baia. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Baia
  • Valoarea totală a achiziției este de 125.068,87 de lei fără TVA, față de 126.050,4 lei fără TVA estimată inițial de autoritatea contractantă.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Societatea Postcris Expert Design, din Tulcea, a semnat cu Primăria Comunei Baia contractul privind execuția lucrărilor de igienizare case în cadrul proiectului „Centru Comunitar     Multifuncțional în localitatea Baia“.
 
Firma tulceană a fost singura care a depus ofertă pentru acest contract, în cadrul procedurii simplificate organizate de Primăria Baia pentru atribuirea contractului.
 
Valoarea totală a achiziției este de 125.068,87 de lei fără TVA, față de 126.050,4 lei fără TVA estimată inițial de autoritatea contractantă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că este posibilă subcontractarea în ce privește partea de lucrări de reparații electrice la Casa nr. 1.
 
În descrierea contractului se arată că „se vor realiza lucrări de reabilitare/ igienizare a condițiilor de locuire pentru 5 beneficiari; s-au avut în vedere doar lucrări de construcții care nu se supun autorizării, în condițiile legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, cu modificările şi completările ulterioare“.
 
Despre Postcris Expert Design SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 3 mai 2023, societatea Postcris Expert Design SRL a fost înființată în octombrie 2022 și are sediul social în Tulcea, pe strada Viitorului, nr. 13, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Poștaru, al cărui nume se regăsește și în Romfolk Dance SRL Tulcea.
 
Conform sursei citate, încă nu există situații privind datele financiare ale firmei pe anul 2022.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Se construiește un centru comunitar multifuncțional în comuna tulceană Baia. Contractul pentru lucrări depășește jumătate de milion de euro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii