Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Primăria Constanța a mai atribuit un contract de dirigenție de șantier societății Alpha Dezvoltare SRL (DOCUMENT)

ro

13 Sep, 2023 17:00 1226 Marime text
  • Contractul în valoare de 118.800 lei vizează supervizare lucrări prin diriginți de șantier pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții "Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și statiunea Mamaia", rest de prestat
  • Compania câștigătoare are sediul în municipiul Constanța pe  și a fost înmatriculată în august 2022 la Registrul Comerțului
  • Cifra de afaceri după primul an de funcționare a fost de 18,460 lei cu un profit de 12,811 lei și niciun angajat, potrivit www.termene.ro
  • Reamintim, în luna martie a.c., Primăria Constanța a mai atribuit direct SRL-ului și contractul de servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții „Proiectare și execuție desființare construcții existente pe amplasamentul Complexului Stadion „Gheorghe Hagi“ societății Alpha Dezvoltare SRL
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de servicii de supervizare lucrări prin diriginți de șantier pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții "Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între gara CFR și statiunea Mamaia", rest de prestat.

Contractul în valoare de 118.800 lei a revenit societății Alpha Dezvoltare SRL.
 
Despre Alpha Dezvoltare SRL
 
Compania câștigătoare are sediul în municipiul Constanța pe strada Dezrobirii nr.131 și a fost înmatriculată în august 2022 la Registrul Comerțului.
Cifra de afaceri după primul an de funcționare a fost de 18,460 lei cu un profit de 12,811 lei și niciun angajat, potrivit www.termene.ro.
Asociat și administrator este Iulian Carabași.

Firma se ocupă de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” și nu este plătitoare de TVA.

Reamintim, în luna martie a.c., Primăria Constanța a atribuit direct contractul de servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții „Proiectare și execuție desființare construcții existente pe amplasamentul Complexului Stadion „Gheorghe Hagi“ societății Alpha Dezvoltare SRL. Valoarea contractului a fost de 106.000 lei.

De menționat că societatea a mai câștigat de la Primăria Constanţa un contract, în valoare de 27.000 de lei, pentru serviciul de dirigenție de șantier pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța - 5 locații”. Contractul a fost atribuit în februarie 2023.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Municipalitatea plătește peste 100.000 lei unei firme înființate anul trecut pentru dirigenție de șantier în cadrul proiectului de demolare a stadionului Gheorghe Hagi (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii