Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea plătește peste 100.000 lei unei firme înființate anul trecut pentru dirigenție de șantier în cadrul proiectului de demolare a stadionului Gheorghe Hagi (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2023 00:00 2387 Marime text
  • Valoarea contractului este de 106.000 lei
  • Compania câștigătoare are sediul în municipiul Constanța și a fost înmatriculată în 2022 la Registrul Comerțului și nu figurează cu bilanț depus la Ministerul Finanțelor.
  • Asociat și administrator este Iulian Carabași
  • Deși nu figurează pe www.confidas.ro cu alte contracte din bani publici, în luna februarie a.c., firma a mai câștigat de la Primăria Constanţa un contract pentru serviciul de dirigenție de șantier pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța - 5 locații”
 
Primăria Constanța a atribuit direct contractul de servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții „Proiectare și execuție desființare construcții existente pe amplasamentul Complexului Stadion Gheorghe Hagi societății Alpha Dezvoltare SRL.
Valoarea contractului este de 106.000 lei.

Compania câștigătoare are sediul în municipiul Constanța și a fost înmatriculată în 2022 la Registrul Comerțului și nu figurează cu bilanț depus la Ministerul Finanțelor.
Asociat și administrator este Iulian Carabași. Firma se ocupă de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
Deși nu figurează pe www.confidas.ro cu alte contracte din bani publici, în luna februarie a.c., firma a mai câștigat de la Primăria Constanţa un contract, în valoare de 27.000 de lei, pentru serviciul de dirigenție de șantier pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța - 5 locații”.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” a revenit unei asocieri de firme. Care sunt acestea și care este termenul de execuție?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii