Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL, contract cu Primăria Nicolae Bălcescu pentru lumini și sonorizare la căminele culturale din comună (DOCUMENT)

ro

23 Nov, 2023 16:25 1182 Marime text
  • Arlechin Total Distribution SRL din București este deținută și administrată de Aureliu Flavian Andrei.
Arlechin Total Distribution SRL din București și-a adjudecat de la Primăria Nicolae Bălcescu contractul vizând instalația de lumini și sonorizare la căminele culturale din Nicolae Bălcescu, dar și din Dorobanțu.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru acest contract.
 
Valoarea totală a contractului este de 326.946,96 de lei fără TVA (peste 65.000 de euro la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 375.093,82 de lei fără TVA.
 
Denumirea contractului este „Furnizare sistem de lumini și sonorizare pentru interior – 2 bucăți în cadrul proiectului «Dotarea Căminelor Culturale din Localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu în scopul conservării și promovării culturii tradiționale locale»“.
 
Despre Arlechin Total Distribution SRL
 
În noiembrie 2021, Arlechin Total Distribution SRL a semnat cu Autoritatea Navală Română un contract vizând implementarea unei soluții informatice pentru îmbunătățirea siguranței navigației pe Dunăre.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 noiembrie 2023, Arlechin Total Distribution SRL a fost înființată în 2010, iar în 2016 și-a mutat sediul social în București, pe strada Iernii, nr. 14, Sectorul 2.
 
Firma se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației.
 
Asociat unic și administrator este Aureliu Flavian Andrei, al cărui nume se leagă și de Administrativ Tehnologies Distribution SRL și Ecovolt Tehnologies SRL, ambele din București.
 
Arlechin Total Distribution SRL figurează cu 344 de achiziții directe (Regia Autonomă Monitorul Oficial, Autoritatea Aeronautică Civilă Română RA, Inspectoratul de Poliție al Județului Olt printre autoritățile contractante) și 101 contracte publice (Primăria Municipiului Orăștie, Municipiul Onești, Comuna Ludos, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit peste 437.000 de lei și cifra de afaceri peste 10,09 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Primăria Nicolae Bălcescu a încheiat un contract ce vizează Grădinița „Albă ca Zăpada” (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii