Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Școala Gimnazială din satul Culmea, reabilitată de Leader Construct SRL. Primăria Ovidiu va achita peste 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

ro

29 Mar, 2024 17:00 580 Marime text
  • Școala gimnazială nr. 3 din satul Culmea, orașul Ovidiu va fi reabilitată de Stan Leader Construct SRL.
  • Contractul a fost atribuit de Primăria Ovidiu pe data de 25 martie 2024.
  • Stan Leader Construct SRL este deținută de Iulian Marian Stan.
 
Primăria Ovidiu a atribuit, pe 25 martie 2024, contractul care prevede execuția lucrăilor privind creșterea eficienței energetice a Școlii gimnaziale nr. 3 din satul Culmea, orașul Ovidiu societății Stan Leader Construct SRL. Valoare contractului atribuit este de 3.929.285,09 lei. Atribuirea s-a făcut pe baza criteriului „Cel mai bun raport calitate - preț”.
 
Autoritatea contractantă este beneficiara contractului de finanțare pentru proiectul Creșterea eficienței energetice a Școlii gimnaziale nr. 3, din satul Culmea, orașul Ovidiu, sursa de finanțare: Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR /2022/C10- (Componența 10- Fondul Local PNRR), Investiția I.3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ-teritoriale.
 
Obiectivul principal al proiectului vizează realizarea lucrărilor de reabiliare energetica moderată a clădirii publice cu destinația de ”școală”, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la reducere cu 30% a necesarului de energie primară, conform auditului energetic.
 
Prin executarea lucrărilor de intervenție se urmărește: izolarea termică a pereților exteriori și a terasei necirculabile, înlocuirea tâmplăriei exterioare neperformante energetic, modernizarea instalaților electrice, modernizarea instalației de încălzire, realizarea unor instalații de ventilare /climatizare, montarea unor sisteme solare pentru prepararea apei calde, montarea unor sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei eleectrice astfel încât imobilul rezultat să îndeplinească toate cerințele și normelor actuale cu privire la imoblele de acest gen.

Având în vedere implementarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a Școlii gimnaziale nr. 3, dat aparținător Culmea, orașul Ovidiu”, C10-I3-524, cu finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență, a fost aprobată demararea procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări privind realizarea acestui obiectiv de investiții.
 
Executarea contractului începe după constituirea garanției de buna execuție în timpul ofertat de operatorul economic pentru execuția lucrărilor, având în vedere termenul maxim de 12  luni de la emiterea ordinului de începere al lucrărilor.
 
Termenul contractului este de maxim 12 de  luni din care execuție lucrări, inclusiv verificări și probe tehnologice, de la transmiterea ordinului de începere a lucrărilor și ținând cont de perioada de implementare a proiectului.
 
Plata se va efectua în urma emiterii facturilor fiscale de către operatorul economic cu care se va semna contractul de executie lucrari și după receptia calitativă și cantitativă conform prevederilor contractuale.
 
 

Despre Stan Leader Construct SRL

 
Cu sediul pe strada Zambilelor, nr. 347, Viișoara, Județul Constanța, Stan Leader Construct SRL a fost înregistrată la Registrul Comerțului în anul 2019 și execută lucrări construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Iulian Marian Stan este asociat unic și administrator.
 
Din 2007 până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 28 de contracte de la autorități publice locale din Constanța. Printre aceste se numără: Comuna Ciocârlia, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar, Muzeul de Istorie Națională și  Arheologie Constanța, Orașul Ovidiu, Comuna Adamcliși, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Comuna Ciocarlia, Unitatea Militară 02052 și altele.
 
În anul 2022, firma cu 7 salariați, a declarat o cifră de afaceri de  1.651.720 lei și un profit de 431.618 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP

 
De asemenea în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor obținute, prin negociere directă,  de firmă de la autorități publice din județul Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Tecrad Inginerie SRL asigură dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, din Ovidiu (DOCUMENT)
 
Primăria Ovidiu lansează licitația pentru creșterea eficienței energetice a Liceului tehnologic „Ion Podaru” (DOCUMENT)
 
Primăria Ovidiu, județul Constanța, a cumpărat echipamente pentru loc de joacă. Iată de la cine (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii