Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Tecrad Inginerie SRL asigură dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, din Ovidiu (DOCUMENT)

ro

26 Mar, 2024 17:00 603 Marime text
  • Valoarea contractului este de circa 20.000 de euro, la cursul actual.
Tecrad Inginerie SRL Constanța a semnat cu Primăria Ovidiu, prin cumpărare directă, contractul vizând asigurarea dirigenției de șantier pentru lucrările de creștere a eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 3, din satul Culmea.
 
Compania este deținută și administrată de Radu Teodor Ciama.

Radu Teodor Ciama a fost desemnat consilier local în 2003 în locul lui Nicolae Bodeanu, dar și fost candidat pentru Consiliul Local Constanța, din partea Pro România Constanța, la scrutinul din 2020.
 
Informația privind contractul pentru școala Culmea a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 100.000 de lei fără TVA, adică peste 20.000 de euro, la cursul curent.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de dirigenție de șantier în cadrul proiectului - C10-I3-524“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „servicii de dirigenție de șantier în cadrul proiectului – Creșterea eficienței energetice a Școlii gimnaziale nr.3, Sat aparținător Culmea, Orasul Ovidiu- C10-I3-524“.
 
Despre Tecrad Inginerie SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 26 martie 2024, Tecrad Inginerie SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Constanța, pe strada Amurgului, nr. 35 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic, fondator și administrator figurează Radu Teodor Ciama (MOf. 308/28.01.2011).
 
În 2011, Radu Teodor Ciama a menționat în declarația de interese completată în mai 2011, în calitate de inspector de specialitate al Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța, că este administrator al Tecrad Inginerie SRL (Secțiunea Document)
 
Numele lui Radu Teodor Ciama se regăsește și în International Energy Consulting Group SRL.
 
Conform termene.ro, Tecrad Inginerie SRL figurează cu 14 achiziții directe (Școala Gimnazială Nr. 28 Dan Barbillian Constanța, Școala Gimnazială Nr. 40 Aurel Vlaicu Constanța, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat un angajat, profit peste 195.000 de lei și cifra de afaceri aproape 270.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro cu privire la serviciile de dirigenție de șantier.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Murfatlar pune la bătaie aproape 585.000 de euro pentru lucrările la noul centru de colectare deșeuri prin aport voluntar din oraș (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii