Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Peștera cumpără, cu peste 66.000 de euro, dotări IT pentru Școala Gimnazială Nr. 1 din comună! Ofertele pot fi depuse până la mijlocul lunii (DOCUMENT)

ro

03 Apr, 2024 17:00 531 Marime text
  • Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Școala Gimnazială Nr. 1 din Peștera ar urma să primească dotări IT de circa 66.000 de euro, după ce Primăria Peștera a deschis procedura pentru atribuirea contractului de furnizare.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este estimată la 331.540,6 de lei fără TVA, adică peste 66.000 de euro, la cursul actual, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
 
Ofertele pentru contract pot fi depuse până cel târziu miercuri, 17 aprilie 2024, ora 15.00.
 
Denumirea achiziției este „Furnizarea echipamentelor TIC pentru proiectul de investiții «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nr. 1, Sat Peștera, Comuna Peștera, Județul Constanța»“.
 
Se arată în descrierea achiziției că „pentru realizarea obiectivului de investiții «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nr. 1, Sat Peștera, Comuna Peștera, Județul Constanța» este necesară achiziționarea echipamentelor TIC pentru dotarea Școlii Gimnaziale Nr. 1 • echipamente TIC pentru dotarea laboratorului de informatică - 83.623,00 • echipamente TIC pentru dotarea sălilor de clasă - 247.917,60“.
 
Au arătat reprezentanții Primăriei Peștera că „achiziționarea descrisă mai sus contribuie la îndeplinirea obiectivului general propus prin intermediul Planul Naţional pentru Redresare şi Rezidenţă - Componenta C 15: Educaţie, Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ, Investiţia 11. Asigurarea dotărilor sălilor de clasă şi a laboratoarelor/atelierelor şcolare din sistemul preuniversitar“.
 
Proiectul este finanțat prin fonduri europene, Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15: Educație, Cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-5901.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 aprilie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până pe 17 august 2024.
 
Conform SEAP, persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Nicoleta Vrabie–Primar;
Mocanu Silviu-Leonard–Viceprimar;
Preda Lenuta–Secretar general;
Ion Ionica–Contabil;
Dragnea Danieluta–Resp achiziții;
Beșliu Daniela–responsabil tehnic;
Preda Lenuta-Manager Proiect;
CONSILIERI LOCALI:
Ardeleanu Manuela;
Bolbocianu Marius-Daniel;
Butoi Marian;
Calin Remus;
Chiper Cosmin-Nicolae;
Decu Vladimir;
Demirel-Bobe Paraschiva;
Nistor Georgeta;
Peteu Elena;
Suciu Cristinel;
Vieru Ionela;
Vîlcu Constantin-Silviu
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CNAIR demarează investigațiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii